In my travel bag

14793670_10209766298887509_1663680723_n

· Let’s travel the world·

Siden jeg snart skal ut å reise, tenkte jeg å vise dere hva jeg pleier å ha med meg i reisevesken min. Det skal nevnes at innholdet kan være litt forskjellig etter hvor lang flyturen er, men mye av innholdet er jo likt uansett destinasjon.  Jeg er ofte litt bekymret for å ha glemt viktige ting, så jeg lager ofte små lister så jeg er helt sikker på at jeg har husket alt. Har man billetter, pass, penger og mobil kommer man alltid langt, uansett hva man skulle ha glemt. Alt ordner seg som oftest tilslutt uansett 🙂

Reisemappen er alltid med meg på tur. Her har jeg viktige papirer som reisedokumenter og andre ting som må passes godt på. Det at man kan samle alt på et sted, er noe jeg virkelig setter pris på. Da blir alt mye mer oversiktlig og lett tilgjengelig. Super smart og kan virkelig anbefales!

Passet er alltid med, det er jo virkelig et must. Jeg må ærlig innrømme at jeg liker å ha det med, selv når jeg skal fly innenlands og det slett ikke er nødvendig. Skal man ut å reise skal man jo ha pass eller hva?

Lommebok med penger og bankkort. Dette er kanskje en av de tingene jeg dobbeltsjekker mest at er på plass før jeg drar hjemmefra. Har man penger klarer man seg hvertfall alltid.

Mobillader og ladedeksel er alltid med på tur. Jeg har ladedekselet for å alltid være sikker på at jeg har strøm på mobilen. Man vet aldri når man trenger mobilen, enten det er for å ringe, sende en melding, bruke mobilnettbank, høre på musikk, sjekke ut noe på internett eller bruke kartfunksjonen. Mobilen kan brukes til det meste og det er derfor fint at det alltid er strøm på denne. Skulle den blitt utladet er jeg helt overbevist om at jeg virkelig kommer til trenge den. Ved å ha mobillader i vesken, har jeg også alltid tilgang på å lade. Hvis kofferten skulle forsvinne har jeg et problem mindre, ved at jeg ihvertfall kan overføre nødvendige penger eller ringe. Som dere sikkert skjønner synes jeg det er en trygghet å ha muligheten til å lade telefonen.

Ørepropper er et must på reise. Det å kunne lene seg tilbake i flysete med en god spilleliste er helt fantastisk. Jeg bruker ofte ørepropper til musikk eller se på film. Det er veldig greit å kunne stenge alt støy fra flyet ute, enten om det er gråtene barn eller samtalen til de foran/bak deg.

Kamera må alltid være med på tur! Jeg elsker å fange øyeblikkene i bilder som jeg kan se tilbake på. Mobilen kan selvfølgelig brukes, men jeg foretrekker å ha med kamera så jeg får bilder med best mulig kvalitet. Enkelte ganger er det hyggelig å fremkalle bilder for å lage album eller sette inn i ramme, så det kan være viktig med god kvalitet. Det samme gjelder hvis man skal dele bildene fra turen på sosiale medier, jo bedre kvalitet jo bedre bilder. Mitt kamera Olympus pen er alltid med, uansett hvor jeg skal.

PC/ipad. Hvis jeg skal på lange reiser eller tror  det kan være en fordel, tar jeg med meg PC på tur. Hvis det er internett på hotellet kan det være en fordel å kunne gjøre nødvendig research på en stor skjerm, eller kanskje skrive et blogginnlegg? Ipaden er ellers super å ha med til filmtitting om man har fikset noen gode filmer før flyreisen.

♥ Lesestoff, enten det er ukeblader eller en god bok. Når man har noe å lese på går tiden mye fortere. Nå som jeg er student har jeg ofte med en pensum og notatbok på tur, så jeg kan lese litt og notere litt underveis på turen.

♥ Solbrillene er alltid med om det er sesong eller vær til det. Solbrillene tar jo ikke stor plass i vesken og det kan være utrolig greit å ha.

♥ Nødvendigheter som husnøkler, kulepenn, paracet eller OB. Du kan aldri vite når uhellet er ute. Det beste er jo å være på den sikre siden 🙂

♥ Tyggis er som oftest med inn på flyet. Det kan være veldig greit å tygge på noe ved take off og landing. Ingen er vel spesielt glad i dotter i ørene?

Ved lengere flyvninger liker jeg i tilegg å ha med:

♥ Gode kosesokker som varmer godt. Det er ikke alltid så deilig å ha på skoene under hele flyturen om man skal sitte stille i mange timer. Et par myke og varmesokker kan gjøre flyturen mye mer behagelig.

♥ Sovemaske om jeg tror jeg skal  sove mye på turen. Noen ganger er det deilig å dra en myk sovemaske over øyene for å få det mørkere. Da synes hvertfall jeg det er lettere å sovne. Det å sovne på fly kan jo virkelig være en utfordring i seg selv.

♥ Nakkeputen er med på lengre strekninger. Det er behagelig å kunne lene seg tilbake med en nakkepute og ha muligheten til å bruke den som pute. Selvom jeg normalt sovner fremoverbøyd og våkner med den kinken i nakken. Håper ikke jeg er den eneste der (hehe).

Hva pleier du å pakke i din reiseveske? Ønsker dere en fin søndag♥

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *