The blue dress

thumbnail_DSC_1541

Jeg bare elsker denne kjolen her, har dere sett en så fin blåfarge noen gang? Dette er en av mine siste invisteringer i klesskapet og helt klart en stor favoritt. Kjolen er enkel, klassisk og pen samtidig som den er lett å style både opp ned etter hva du ønsker å bruke den til. Både fassongen og fargen får meg til å virkelig elske denne kjolen. Noen ganger synes jeg det er bedre å bruke litt mer penger på noe du virkelig er fornøyd med, istedet for å kjøpe mye på impuls her og der. Sum av summarum har du kanskje brukt like mye penger, men på plagg du omtrent ikke bruker. Når jeg handler klær har det blitt mer og mer viktig for meg å kjøpe god kvalitet, det tror jeg faktisk man vinner på i lengden. Klærne holder lenger og er mer slitesterke, samtidig som det ofte er laget av gode materialer.  Det kan kanskje være mye penger der og da, men på en annen side har du invistert i noe du kan bruke år etter år som holder seg like fint. Etter min vektnedgang er det masse klær som ikke passer lenger og på flere måter føler jeg at jeg starter med blanke ark når det kommer til garderoben. Jeg ønsker derfor å bygge opp en basic garderobe med gode plagg i kvalitet som jeg kan kombinere på flere måter. Det er ikke alltid man må ha så mye klær, men man må ha klær man kan kombinere på ulike måter. Denne kjolen er jeg veldig fornøyd med, dette er virkelig en klassiker.  Hva synes du om kjolen og antrekket?

thumbnail_DSC_1538

thumbnail_DSC_1543

thumbnail_DSC_1565    thumbnail_DSC_1560

thumbnail_DSC_1569

Bildene er tatt av flinkeste Charlotte Jursberg

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *