New week – make it count

MINE MÅL FOR DENNE UKEN:

..Fullføre minst fire treningsøkter
.. minst 10000 skritt HVER dag
..Hold ut godisavtalen!
..Drikke nok vann!
..Smil, vær positiv og nyt uken!

God morgen fine dere! Denne uken startet veldig rolig og behagelig. Jeg våknet utrolig nok av meg selv før klokken ringte. Hvor deilig er ikke det? Jeg bare elsker å komme meg tidlig opp om morningen, siden man får så utrolig mye ut av dagen samtidig som man blir god og sliten om kvelden. Det å nyte morgenstunden med en god kopp varm te og ferskt brød er også en favoritt hos meg. Det er deilig å kunne sitte å se på at alt «våkner» sakte men sikkert mens man pusler med sitt. Jeg liker å starte dagen med å ta en runde på sosialemedier, søke litt rundt på nettet, lese litt i avisen eller se i et magasin. Dette gir meg ofte mye inspirasjon på ulike områder, som kan være fint å ta med seg på en ny dag.  Treningsøkter på morningen er helt klart en favoritt hos meg, siden trening gir meg så mye energi. Når jeg har fullført en god økt har jeg mye mer å gå på utover dagen, så akkurat det prøver jeg å få til så ofte jeg kan. Jeg tenkte å sette standaren for uka med intervalltrening på mølla, samt litt styrketrening i slynger. SatsElixia donnere 1 kr til kreftforeningen (rosasløyfe) hvergang du drar på trening denne uken, så nå er det virkelig ingen unnskyldning for å ikke komme seg avgårde. Etter treningsøkta står studie for tur med lesing og et par forelesninger på nett. Jeg skal jobbe hjemmefra i dag, så jeg håper jeg får gjort masse på planen min. Det er bare å brette opp skjorte ermene å komme i gang.  Resten av uken skal brukes på studier, trening og jobbing. En ganske standard uke med andre ord, noe som igrunn er ganske deilig.

Igår kveld bestemte jeg meg for å prøve noen nytt. Jeg har nemlig satt meg noen mål for uken som jeg skal jobbe mot og ha litt ekstra fokus på ved siden av skolearbeidet. Dette tror jeg kan bli spennende, morsomt og veldig motiverende. Det må jo være verdens beste følelse å kunne hake av punktene på slutten av uken. Et av målene mine denne uken er å drikke nok vann. Jeg vet jo hvor viktig det er å drikke vann, men det er likevel fort gjort å glemme i hverdagen. Jeg skal derfor være mer bevist på vanndrikkingen denne uken, så kanskje jeg er påvei inn i en god rutine igjen. Et annet ukesmål er å fortsette å holde godisavtalen min. Jeg startet nemlig godisavtalen pånytt etter danmarksturen for en uke siden. Første uken har gått veldig fint, men herregud så vanskelig det er.  Det er jo mye fristelser overalt. Nå gjelder det bare å holde ut 1-2 uker til, så er jeg over den verste kneika. Det gleder jeg meg veldig til! Det blir spennende å se hvordan disse ukesmålene går, blir det vellykket er dette helt klart noe jeg skal fortsette med fremover. Jeg har troen på at dette kommer til å bli en veldig fin uke, den hadde hvertfall en veldig lovende start. Rolige morninger må jo være blant det beste som finnes, ikke noe stressing og masse tid til å bare nyte før skoledagen er i gang. Håper starten på denne uken er med på å sette standaren for resten av de kommende dagene, jeg er hvertfall spent på hva uken bringer. Har du noen spennende planer for denne uken? Hva synes du om ukesmål? Har du noen mål for uka? Ønsker dere en fantastisk uke flotte dere, nyt den. 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *