Christmas countdown

God morgen alle fine! Nå er det faktisk ikke lenge igjen til jul, det er bare 2 uker igjen til 1.desember! Det kan hende det fortsatt er litt tidlig for noen å tenke på julen, men jeg gleder meg sånn.  Det er noe helt magisk over stemningen og forbredelsene i desember. Det blir så bra å finne frem adventstjernene, pynte med lys og nisser, sette på en god julefilm, høre på julemusikk og lene seg tilbake med varm sjokolade og årets adventskalender på TV skjermen. Jeg gleder meg til alle hyggelige stunder med familie og venner, til julegaveshopping og til å pakke inn alle julegavene.  Jeg gleder meg til å bake pepperkaker, gå i teater og få juleferie! Egentlig kan man vel si at jeg gleder meg til alt desember bringer. Jeg krysser fingrene og ønsker meg en fin og hvit jul med masse masse snø, det gjør julen enda mer magisk.  Det som derimot er litt synd er at julen kommer tidligere og tidligere for hvert år som går, julebrusen var jo foreksempel i butikken allerede fra oktober sammen med pepperkakene, nissesjokoladene og marsipangrisen. De kunne godt ventet til 1.desember, før de satt disse produktene ut i hyllene. Jeg har hvertfall som mål å ikke røre noe av det før tidligst 1. desember. Selv er jeg i gang med planlegging av årets julegaver. Listene har begynt å ta form og det er utrolig deilig å kunne krysse av alt som allerede er gjort! Jeg pleier aldri å være så tidlig ute, men det er jo litt deilig også da. Noen gaver er allerede kjøpt inn, mens de fleste gavene blir spart til selve «julestria» begynner, den også har sin sjarm. Noen andre som gleder seg til desember?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *