BARCELONA TRIP BOOKED

·Barcelona, i’m ready for you·

Hvis det er en ting jeg virkelig elsker, så er det å reise. Det å reise rundt og oppleve nye steder er både spennende og gøy. Det er så mange skatter som ligger der ute og bare venter på å bli sett! Nå har jeg og verdens beste pappa booket oss på en tur til selveste Barcelona, en by jeg har hørt så mye om men aldri besøkt.  Jeg gleder meg masse til å dra til den yrende byen som kombinerer storby og strandliv. Et sted man virkelig kan få alt, både når det kommer til sol/bad, shopping og sightseeing. Jeg gleder meg spesielt til late dager på stranden Barceloneta , rusle rundt i gatene som la rambla, spise god mat og se serverdigetene som Sagrada Família, Katedralen, Picasso museet. Hvis du noen gang har vært i Barcelona og har tips til ting som må sees/gjøres tar jeg gjerne imot tips! Liker du å reise? Hvor skal du i sommer?

image

barcelona-carousel5-2015

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *