Små gleder i hverdagen

· This makes me so happy ·

Noe av det beste jeg vet er å glede andre rundt meg. Det er så fint å se at andre blir glade, med utstrålingen og smilet som titter frem. Ofte er det heller ikke så mye som skal til for å glede en annen person, så hvorfor ikke gjøre akkurat dette? Kanskje man kan bidra på en måte, gjøre noen en tjeneste, kjøpe en oppmerksomhet, lage noe personlig eller overaske med en god middag? Det å vise at man har brukt tid og energi på en annen person varmer. Det er så viktig å være snille mot hverandre. Jeg har hvertfall erfart at det ikke nødvendigvis er store ting som skal til for å vise omtanke for et annet menneske. Hvor deilig er det for eksempel ikke om middagen står klar når man kommer hjem fra jobb eller huset er vasket? Her om dagen kom verdens skjønneste lillesøster hjem med kjempe fine roser til meg. Du kan jo bare tenke deg hvor glad jeg ble for dem. Akkurat nå står de å pynter opp på stuebordet i all sin prakt. Jeg må faktisk smile litt når jeg ser på dem, det er så hyggelig gjort av henne. Det at jeg fikk de av henne betyr enormt mye og jeg er super takknemlig for at hun faktisk tenkte på akkurat meg når hun gikk forbi dem. Det er ekte hverdagsglede og de skal nytes til de visner. Er du glad i å glede andre? Har du noen hverdagsgleder å dele? Ønsker dere en fin lørdagskveld!

13281697_10208480980275347_271877773_n

You may also like

7 comments

 1. Så koselig gjort! Er som du sier, små gleder er virkelig flott, og kan lyse opp dagen til mange mennesker. Det er ikke mye som skal til 💕

 2. Jeg liker veldig godt å glede andre 🙂
  Kan f.eks fortelle om da kollegaen min hadde bursdag i februar, så sendte jeg henne melding om at jeg hadde forsovet meg (dette var en mandag) så hun trodde på meg og sa at det gikk fint.
  Det hun ikke visste var at jeg allerede var på jobben, hadde tent lys, satt frem kake som jeg hadde lagd og en bursdagsgave og hadde satt døra på gløtt, så når hun kom så gikk hun forsiktig ned trappa, for hun var redd det var innbrudd.
  Når hun stikker hodet inn døra, så begynner jeg å synge bursdagssangen og du kan tro at hun ble overrasket og veldig glad 🙂
  Hun ble veldig glad for kake og ikke minst for gaven, som var en dansketur for oss 2, som vi dro på 1 måned seinere 😀
  Hun kunne fortelle meg at aldri hadde noen gjort noe sånt for henne av de hun har jobbet sammen med, så det syns jeg var rimelig kjekt 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *