Kaliméra

VACATION MODE ✔

Kaliméra fantastiske dere! Nå sitter jeg på verandaen å ser ut mot havet mens jeg nyter stillheten. De eneste lydene rundt meg er fuglekvitter og lyden av bølger som slår mot strandkanten. Det er deilig å sitte ute nå, ikke for varmt men heller ikke for kaldt. Det virker nesten som det bare er jeg som er våken for øyeblikket og roen ligger over hotellanlegget. En fantastisk morgenstemning det nesten er verdt å stå opp litt ekstra tidligere for. Heldigvis våkner jeg ferdig uthvilt av meg selv før ringeklokken hver eneste dag, så det er veldig deilig! I dag ser jeg frem til en ny dag med bading og soling. Selvom dagene fort kan bli litt ensformige på en sånn ferie, så synes jeg det er veldig behagelig å bare slappe helt av. Likevel kjenner jeg på at nå har jeg ligget stille lenge nok og er mer enn litt klar for en treningsøkt eller to. Hotellet tilbyr faktisk noen gruppetimer fra SatasElixia som man kan delta på, hvis ikke har de jo et fint treningsrom også. Ikke for å snakke om alle mulighetene vi har for morgentrening ute her, både langs stranden og på de frodige grønne gressområdene. Mulighetene er mange, så jeg gleder meg til å komme i gang og få ut litt energi. Ferie med late dager er deilig, men ferie med innslag av trening er enda bedre. Så det har jeg virkelig tenkt til å få til nå, rett etter frokost.

Hvilke planer har du for dagen? Følg meg gjerne på instagram @fitnessastrid for bilder og kanskje litt inspirasjon/motivasjon på trening. Lag dere en fantastisk dag! ❥

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *