Hello June ☀️

Endelig er vi inne i fantastiske juni. Hvor deilig er ikke det ? Nå kan vi ønske starten av sommeren velkommen. ☀️  Det er fantastisk å kunne gå i lettere klær, nyte varme dager, spise grillmat og ikke minst nyte magiske sommerkvelder. Det best med juni er at sommerferien såvidt har begynt og det er så mye å se frem til! Sommeren er virkelig min favorittårstid, så nå er det virkelig bare å nyte hvert sekund. Jeg reiste ned til vakre Kreta sammen med Daniel etter siste eksamen og her får vi virkelig forsmak på sommer, sol og varme.  Vi koser oss med late dager på stranden, god mat og hyggelige kveldsturer langs stranden. Dette er akkurat det jeg trengte etter alt eksamensstresset, så sommerferien kunne nesten ikke startet på en bedre måte. Det er veldig deilig å kunne senke skuldrene og virkelig lade opp batteriene. Dette var akkurat det jeg trengte kjenner jeg, så nå er virkelig uthvilt til vi skal hjem. 

· 10 things I want to do this month ·

  1. Ekspirmentere mer med mat. Nå som jeg faktisk har sommerferie kan jeg bruke mer tid på å teste ut ting på kjøkkenet. Jeg har flere oppskrifter jeg vil teste ut og det klør i fingrene etter å sette i gang. Hvem vet, kanskje jeg finner en ny favorittoppskrift ?
  2. Opprettholde gode treningsvaner. Det at jeg endelig har sommerferie gjør at jeg kan sette av mer tid til trening. Jeg ønsker å trappe opp styrketreningen og bli flinkere til å ta meg noen skikkelige økter på egenhånd. Jeg har nemlig altfor lett for å gå for masse gruppetimer og løping. Dette er super trening som jeg virkelig digger, men det alene skaper ikke de resultatene jeg vil ha. Så en god kombo mellom det jeg driver med nå og mer styrketrening er tingen.
  3. Nyte sola på fine dager. Jeg vil prøve å være ute så mye som mulig. Går turer, ha piknikk i parken med god mat eller nyte late dager på stranden.  Det er jo så mye koselig man kan gjøre ute i go været, det er bare å bruke fantasien.
  4. Jobbe mest mulig! Når sommerferien kommer er det veldig greit å få tjent litt penger når man er student. Jeg håper derfor jeg kan jobbe så mye som mulig i sommer, så kanskje sparekontoen kan vokse litt i år også. Det er ingen hemmelighet at det alltid er greit med litt ekstra penger i banken.
  5. Bli bedre på Instagram! Jeg synes Instagram er veldig morsomt og for et hyggelig samfunn det er der inne. Min treningsprofil fitnessastrid synes jeg er veldig morsom å holde på med, så denne vil jeg prøve å følge opp i større grad igjennom sommeren. Jeg var veldig aktiv tidligere, men akkurat den siste tiden har det dabbet litt av.  Dette håper jeg derimot skal ta seg opp i løpet av juni.
  6. Lage en hyggelig bursdagsfeiring for verdens beste mamma. Min flotte mor fyller år onsdag 21 juni, så det hadde vært veldig hyggelig å få til en ordentlig feiring som hun virkelig fortjener!
  7. Gå på kino å se den nye baywatch filmen. Etter å ha sett trailer er det liten tvil om at dette er en film som virkelig vil få meg til å le.
  8. Nyte de siste dagene på Kreta. Nå som jeg faktisk er på sommerferie vil jeg gjerne nyte hvert sekund av den. Vi har noen veldig avslappende dager, hvor vi ligger rett ut på en solstol store deler av dagen. Det er deilig å kjenne solen varme, bade og bare nyte livet. Ikke minst er det veldig hyggelig å tilbringe til sammen med Daniel. Så dette skal nytes til det fulleste.
  9. Få en oversikt over kommende sommerferie. Når jeg ikke jobber vil jeg gjerne finne på ulike ting. Kanskje en ny ferietur? En tur på hytta? Noen spesifikke aktiviteter? Det er jo mye man kan finne på. Er man flink til å se muligheter kan dagene bli mer innholdsrike enn kun hvis man går hjemme å sløver. Jeg vil derfor prøve å se ulike muligheter for en så innholdsrik sommer som mulig.
  10. Leve mer i nuet! Jeg burde øve litt mer på å legge bort mobilen denne måneden, samt være litt mer spontan. Ofte er det de spontane tingene som er det hyggeligste. Hvorfor skal alt planlegges til minste detalj? Jeg vil finne på ting med venner, være med sammen med familie og folk jeg er glad i. Hvis man har en åpen innstilling og lever mer i nuet er jeg helt sikker på at denne sommeren kommer til å etterlate seg mange hyggelige minner!

Hvilke planer/mål har du for juni? Har du noen spennende sommerferie planer? Lag dere fantastisk måned og ønsk sommeren velkommen ☀️

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *