HIPP HIPP HURRA ??

Gratulerer så mye med dagen flotte dere! Nå har dagen kommet, selveste 17.mai og vår flotte nasjonaldag. Bunadskjorten er strøket, sølvet er klart og jeg er veldig klar for å ta på meg den fine bunaden. Været er desverre ikke like bra som jeg håpet på siden jeg ønsket meg strålende sol i dag, men vi får vel være fornøyde så lenge det ikke regner? Været skal hvertfall ikke sette en demper på verken humør eller stemning. Dette er jo en så fin dag fylt med mye latter, glede, musikk og hurra rop fra glade mennesker i alle aldere. Det kriblet litt ekstra i magen når jeg våknet i dag, fordi dette er jo en fantastisk dag fylt med fine tradisjoner og mye å glede seg til. Jeg gleder meg til glade og pyntede mennesker, stemningen, korpsmusikk og barnetog. Vår måte å feire nasjonaldagen på kan man vel si er helt unik. Jeg elsker at vi sprer glede i gatene med barnetog og korpsmusikk, istedenfor å la militæret marsjere med våpen for å demonstrere makt på nasjonaldagen slik det er i noen andre land. Nasjonaldagen vår er glad, fri og unik å dette er jeg veldig stolt av.  Nå skal jeg hoppe inn i bunaden å sette kursen mot byen for årets frokost med fine mennesker. Etter frokosten blir det en tur ned til sentrum for å rope hurra til barna og kjenne litt på livet. Senere blir det en kanskje en liten lunsj med familien og grilling på kvelden. Med så mye på planen har jeg virkelig mye å glede meg til! HIPP HIPP HURRA FOR NORGE OG GRATULERER MED DAGEN! Ønsker dere alle en fantastisk 17.mai. Heis flagget, syng for full hals og nyt dagen med pølser, is, brus, latter, glede og alt annet som gjør dagen spesiell! 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *