Hello may 🇳🇴

Kom mai du skjønne milde! Så fantastisk å våkne opp til strålende sol og varme. Mai er en innholdsrik månede som både fin, hyggelig, spennende og stressende.  For oss studenter er mai den store eksamens måneden, hvor vi skal bli testet i alt vi har lest igjennom semesteret. Dette er både stressende og spennende, hva kommer de til å spørre om tro? Eksamens nevervene melder seg sammen med stresset og spenningen før eksamen,  personlig er jeg alltid stresset før eksamen. Erfaringsmessig er det aldri så «farlig» som fryktet, men det er ingen tvil om at det er spennende. Selv skal jeg igjennom 3 eksamner i mai, første om kun noen dager så her er det lesing i fokus. Mai inneholder også mye hyggelig som komfirmasjoner og ikke minst 17.mai. Nasjonaldagen ser jeg virkelig frem til, det pleier å være en super fin dag.  Det er alltid stas å finne frem bunaden, norske flagg og feire sammen med fine mennesker. I slutten av mai skal jeg på konsert og reise til Hellas, så det er ingen tvil om det er mye å se frem til. Jeg tror dette kommer til å bli en super måned, snart er det jo sommerferie. ☀️

· 8 things I want to do this month ·

1. Legge inn det siste støtet på eksamenslesingen. Nå er det kun dager og uker som gjenstår, så nå gjelder det å virkelig gi full gass for å fullføre med stil! Tenk at sommerferien snart er her. ☀️

2. Oppleve Bruno Mars live i Telenor arena. Dette ser jeg virkelig frem til, hvem får vel ikke lyst til å danse til musikken hans? Konserten er etter siste eksamen, så jeg gleder meg til å shake løs og feire enda et overstått semester. Konserter er noe av det beste jeg vet, det er lite som kan slå en god konsertopplevelse.

3. Feire 17 mai med gode venner.  Nasjonaldagen tror jeg faktisk må være en av mine favorittdager i løpet av året. Jeg elsker å ta på bunaden (som jeg får brukt altfor lite), gå ut i gatene med alle de glade menneskene og rope hurra. Det er en helt spesiell stemning ute på en slik dag, alle er så blide og fornøyde. Jeg har store forventninger til nasjonaldagen i år og tror det kommer til å bli veldig fin dag. Dagen starter med frokost hos jentene og akkurat det ser jeg veldig frem til!

4. Pakke kofferten å reise til Kreta. Dette er en tur jeg har sett frem til lenge og er en helt perfekt avsluttning på semesteret. Jeg og Daniel setter nemlig kursen mot vakre Hellas, kun dager etter at siste eksamen er levert. Å, som jeg gleder meg til varme og late dager på stranden. Denne turen er virkelig eksamens motivasjon. Sol og bading, here i come!☀️

5. Tilbringe tid med gode venner. Selvom jeg er inne i eksamensboblen nå er det viktig å ta noen avbrekk innimellom enten med trening eller noe sosialt. Jeg vil derfor finne på noen hyggelige ting med venninner, enten det er en tacokveld, filkmkveld, en kaffe eller en tur ute. Det har vært så mye som har skjedd den siste tiden, så det har blitt altfor lite tid med jentene. Dette håper jeg bedrer seg i mai, men også i månedene som kommer.

6. Sette av tid til litt trening i hverdagen. Når hverdagen er hektisk med mye med skole og jobb, er det desverre ofte treningen som utgår. Dette er i og for seg veldig synd, fordi det er et fint avbrekk i hverdagen som gir masse positiv energi. Hvem har vel ikke godt av å røre litt på seg når man sitter over pensumboka hele dagen? Jeg føler meg lettere til sinns og har mer energi etter en treningsøkt, så at det er det som må vike for eksamensstresset er veldig synd. Det får være greit at det blir et par økter mindre i uken, men å kutte det helt ut er uaktuelt. Jeg skal virkelig jobbe for å sette av litt «me time» til trening også, om det så bare er noen øvelser jeg kan utføre på stuegulvet hjemme eller gå en tur. Innimellom er det viktig å se løsninger isteden for hindringer/utfordringer. 

7. Oppfriskning av sommergarderoben. Jeg har fått et lite overblikk over hva jeg har og hva jeg mangler i garderoben. Jeg håper derfor at jeg kan bli litt inspirert til å finne plagg som mangler i garderoben, så jeg virkelig blir klar til sommeren. Det er selvfølgelig ikke et must å handle alt i mai, men det er veldig greit å starte i god tid. T-shorter er virkelig noe jeg trenger denne sesongen, så dette må jeg få tak i før jeg reiser til Hellas i slutten av mai.

8. Dra på Tusenfryd! Tivoli blir jeg aldri for gammel til og snart åpner parken igjen for sesongen. Når jeg får tilbud om noen timer i parker sier jeg selvfølgelig ikke nei, så jeg ser virkelig frem til noen timer fylt med skrekblandet fryd.
Hvilke planer har du for mai? Er det noe du håper denne måneden bringer?  Lag dere en fin ny måned alle sammen og fyll dagene med glede! ☀️🇳🇴

You may also like

1 comment

  1. For et fint innlegg 😍 Skjønner at du har masse å glede deg til, virker som om mai blir en fin måned! Eksamen får gå som det går, gjør ditt beste som jeg alltid sier, så får det være bra nok 😄

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *