Hello Dubai☀️

Nå har vi akkurat ankommet Dubai etter en veldig behagelig reise. Det var fire spente jenter som møtte opp på Oslo s i dag for å ta toget til Gardemoen. Tenk at dagen endelig har kommet, det føles nesten litt uvirkelig. Dette er en reise vi har jobbet hardt og målrettet for å vinne, siden vi fikk høre om konkurransen på personalmøte i oktober. Vi bestemte oss for å vinne reisen på møte, laget en slagplan og jobbet hardt for å oppnå resultatene. Hard work pays off som de sier og vi vant turen til alles store glede. Dette er en tur vi har planlagt og gledet oss til siden vi fikk resultatet på konkurransen i staten av januar.  Nå er vi veldig klare for en spennende og innholdsrik uke i Dubai med alt byen har å by på.

Dette var min første flytur med Emirates, og alt jeg har å si er WOW. For et behagelig selskap og reise med. Vi ble møtt med et stort smil av den serviceinnstilte gjeng som jobbet ombord. Når vi kom om bord fikk vi teppe, pute og headsett utdelt som gjorde reisen mer behagelig. På stolen foran oss hang det en skjerm hvor man kunne velge blant flere hundre filmer. Det var et godt utvalgt å velge i, så det var slett ikke vanskelig å få tiden til å gå. Det var nesten litt vanskelig å finne ut hvilke filmer man skulle prioritere på reisen. Det var flere nye titler ombord som lala land og Disney`s Moana. To filmer jeg har blitt veldig glad i, så det var virkelig helt topp. Har du ikke sett disse vil jeg virkelig anbefale deg å se de. Personale kom ofte med drikkevognen hvor du kunne få vin, øl, juice, vann, brus, te og kaffe. Her kunne du drikke så mye du ville, uten å betale noe ekstra. Maten på flyet var også overaskende god og beinplassen var ikke så verst. Internett var tilgjenlig for 1 dollar, så her er det mulighet for å surfe på nett under flyturen. Hele reisen var rett og slett veldig behagelig og det frister absolutt å reise med Emirates igjen. Et annet pluss som er verdt å nevne er at du kan ha med opp til 30 kilo i bagasje, så her slipper man (forhåpentligvis) unna overvekt. Emirates har med andre ord alt, har du først kjøpt billett her kan du bare lene deg tilbake og slappe helt av.

Vi landet i Dubai kl 23 (21 norsk tid) på en gigantisk og stor flyplass. De skal visst ha en av den største taxfreen i verden, så den blir spennende å se på hjemreisen. Køen igjennom passkontrollen var effektiv og vi fikk turistvisum uten problem. Bagasjen kom med engang, så alt på flyplassen gikk fort og smertefritt. Vi hadde forhåndsbestilt transport som skulle hente oss, så det var veldig behagelig å bli kjørt helt frem til hotellet. Selve kjøreturen til hotellet tok rundt 20 minutter. Førsteinntrykket av Dubai er at alt er stort og imponerende. Det er tydelig at de ønsker å være størst og best. De kilte litt ekstra i magen når vi kjørte forbi Burj khalifa som ravet høyt over alt annet. Tenk at vi skal opp dit om bare noen dager!  Nå har vi sjekket inn på hotellet og fått en stor og fin leilighet. Jeg skal skrive et eget innlegg om hotellet litt senere og ta noen bilder. Det er jo alltid greit med hotell tips om man skal ut å reise.  Nå er vi sliten gjeng etter en lang reise så det blir veldig godt å finne senga, men først PIZZA.

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *