I love sunny days☀️

Glad mandag fine dere! Er dere klar for en ny uke med nye muligheter? Det er jeg! At våren nå har kommet for fult de siste dagene gjør meg så glad. Alt blir så mye lettere og lysere når solen titter frem. Det er som jeg blir fylt med en ny energi og akkurat det er deilig.  Søndagen var helt fantastisk! Årets første softis ble inntatt på brygga, mens solen varmet. Det var et  yrende folkeliv så langt øye kunne se og mange som var ute å nøt finværet.  Selv møtte jeg en kompis fra studietiden i Lillehammer, som besøkte Oslo i helgen. Det var veldig hyggelig å skravle et par timer med han i vårsola, før han reiste tilbake til Bergen. Det går altfor lang tid mellom de gangene vi ses, noe som igrunn er veldig synd. Det hadde vært kjempe hyggelig om vi kunne samlet hele go gjengen fra Lillehammer en helg. Akkurat nå er vi litt spredd for alle vinder, så det å treffes ofte er ikke alltid like lett. En reunion hadde hvertfall vært veldig morsomt å få til, jeg har så utrolig mange fine minner sammen med den herlige gjengen. Kvelden ble avsluttet med en fin kveldstur rundt Hvervenbukta sammen med Daniel.  Hvervenbukta er absolutt et av mine favoritt turområder, både fordi det er så fine turveier rundt og fordi det er så vakker utsikt.  Jeg elsker å gå langs vannet og se over. Turen igår var nesten litt magisk med den flotte solen som speilet seg i vannet.  Håper virkelig temperaturen og været holder seg, så vi kan få flere slike dager fremover.  ☀️

 

Har du noen spennende planer for denne uken? Fyll uken med noe som gjør deg glad og nyt!

       ☀️☀️☀️

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *