Hello april

Vipps så var mars over og vi går inn i vårens andre måned. Solen har begynt å varme og akkurat det gjør meg så utrolig glad. Jeg elsker dagene hvor solen skinner og det er god temperatur ute. At man kan vandre rundt i joggesko, med en lettere jakke uten å fryse… Det er luksus! Nå er det to knappe måneder igjen av skolesemesteret og før jeg vet ordet av det er sommerferien her. Dere kan tro det har gått fort, jeg føler skolesemesteret nesten akkurat har startet! Heldigvis er det fortsatt noen dager igjen, men tiden går virkelig veldig fort. April betyr sol som varmer, tørr asfalt, eksamensperiode, at sommeren er rett rundt hjørnet og ikke minst at det snart er påskeferie. Jeg ser virkelig frem til et par dager på hytta sammen med familien, selvom pensumboka også skal få være med på tur.  Slik er livet som student, men jeg skal virkelig ikke klage. Nå gleder jeg meg til alt april har å by på, jeg føler på meg at dette blir en bra måned.

· 10 things I want to do this month ·

1. Feire påsken til fjells! Påskeferie betyr hyttetur med familien, skiturer og masse god mat. Det er så deilig å komme noen dager på hytta, så dere kan tro jeg gleder meg!??

2. Gå på Karpe diem konsert. Jeg har alltid hatt lyst til å høre gutta live og i april skal det endelig skje. Jeg gleder meg til å synge med på sangene av full hals og danse sammen med den beste.

3. Ta andre dose av HPV vaksinen. Visste du at om du er født i 1991 eller senere så får du denne gratis fra 2016 til 2018? Har muligheten til å benytte deg av tilbudet, men ikke tatt den enda vil jeg absolutt anbefale deg å gjøre det. Les mer om vaksinen og hvor du kan ta den her.

4. Oppleve alt Dubai har å by på! Man får kanskje ikke med seg absolutt alt i Dubai på noen få dager, men jeg vil virkelig se og oppleve så mye som mulig på turen. Jeg gleder meg til å besøke nye steder, lære nye ting om kultur og nyte noen timer på stranda. Sol og bading, here i come!☀️

5. Feire bursdagen til min flotte mormor. Jeg er så heldig som har verdens flotteste og snilleste mormor, så da er det viktig å gjøre stor stas på dagen hennes. Jeg håper jeg er like sprek som henne på mine eldre dager, hun er virkelig et forbilde på så mange måter. Jeg tenkte vi skulle gå ut å spise en hyggelig bursdagslunsj, så det gleder jeg meg masse til.

6. Få en god oversikt over skolefagene. Nå som vi har gått inn i april betyr det at eksamene (og sommerferien) er nærmere enn man skulle tro. Første eksamen i rettsosiologi er allerede 3 mai, så jeg skal konsentrere meg om dette faget først og fremst nå. Dermed blir det verken påskeferie eller Dubai uten litt lesing underveis. Det er fint med fri, men skolen kommer alltid først. Eksamensbobla skal inntas for fult!

7. Som alltid skal jeg ha fokus på trening og kosthold denne måneden, rett og slett fordi det gir meg så mye. Kostholdet har sklidd litt ut etter at jeg ble syk etter siste båttur, men nå har jeg begynt å stable meg på beina igjen. Det er fint å komme tilbake på rett spor fordi da fungerer kroppen så mye bedre også. Selvom eksamensstresset begynner å melde seg skal jeg fortsatt sette av tid til trening, det gir meg bare energi og hjelper meg til å koble av i en hektisk hverdag. ?

8. I april vil jeg prøve en ny oppskrift. Det å teste ut nye ting på kjøkkenet er alltid veldig morsomt, men det er sjeldent jeg tar meg tid. Det er så lett å lage det man har laget 100 ganger fra før, men denne måneden skal jeg prøve å teste noe nytt. Det er nok av spennende oppskrifter der ute som jeg gjerne vil prøve. Blir det vellykket skal jeg selvfølgelig tipse dere om dette her på bloggen.

9. Bli flinkere til å blogge. Det er ikke alltid tiden eller fantasien strekker til desverre, noe som igrunn er synd fordi jeg trives godt med å skrive på bloggen. Blogging er en morsom hobby og en fin avkobling fra hverdagen, samtidig som skrivetrening er gull verdt i mitt studie. Vi blir ofte anbefalt å skrive noe hele tiden for å utvikle språket og måten å utrykke oss på. Som jurist er skriving en viktig del av jobben, spesielt på et språk som er forstålig for folk flest. Likevel blir skriving ofte nedprioritert av de fleste til fordel for lesing. Det har blitt lite juss på bloggen så langt, men det er fortsatt fin skrivetrening. Om du har noen ideer til fremtidige blogginnlegg blir jeg glad for en kommentar. Jeg skriver gjerne innlegg, men det å bare «spy» opp innlegg for å publisere noe hverdag er jeg ikke veldig glad i. Det er greit at det er en viss «mening» bak innlegget som skal publiseres. Det å legge ut noe kun for å legge ut er jeg ganske ferdig med, så jeg tar gjerne imot ideer og tips.

10. Starte å sorte sommergarderoben. Jeg tok ned sommerklærne mine i slutten av mars når jeg skulle pakke til Dubai, så jeg har fått en liten oversikt allerede. Jeg ønsker likevel å gå litt nøyere igjennom hva jeg har, så jeg vet hva som eventuelt må kjøpes inn og om noe kan gis bort. Det er fortsatt en liten stund til sommeren, men tiden går så fort så det kan jo være greit å begynne tidlig med denne prosessen. Jeg ønsker meg en sommergarderobe med flere basic plagg jeg kan style på ulike måter til ulike anledninger. Man trenger ikke masse klær om klærne man har kan brukes til flere anledninger.

Hvilke planer har du for april? Er det noe du håper denne måneden bringer?  Lag dere en fin ny måned alle sammen og fyll dagene med glede! ??

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *