10 ting jeg vil gjøre i Mars

Jeg kan faktisk ikke tro at det er mars allerede! Hvor har tiden egentlig blitt av? Det er utrolig deilig å vite at vi nå har gått inn i årets første vår måned. Tanken på at vi nå har lagt de mørkeste og dystreste måndene bak oss er utrolig deilig! Jeg blir så glad av å kjenne at sola varmer mens snøen smelter sakte bort. Det at det blir lysere gjør meg generelt mer glad og inspirerert til å gripe fatt i hverdagen med ny energi. Det er morsommere å gjøre ting og det er faktisk lettere å stå opp på morningen. Jeg har mange forventninger til mars og tror absolutt at dette kommer til å bli en super måned. Stikkord for måneden er viktige avgjørelser, ny jobb, mye spennende å lære, sosiale sammenkomster og reise. Ikke minst er våren et steg nærmere. Welcome March, i’m ready for you!

· 10 things I want to do this month ·

  1.  Etter at jeg deltok på yogaeventet ble jeg super motivert til å trene mer yoga. Dette er noe min stive kropp og sinn har så godt av! All trening henger sammen, så om jeg blir litt smidigere kan det resultere i at jeg presterer bedre på andre områder. Jeg har alltid hatt en drøm om å bli et yoga menneske en dag, fordi denne treningsformen fasinerer meg virkelig. Likevel har jeg ikke hatt tålmodighet til å drive med denne treningsformen og jeg har heller ikke funnet den spesielt givende. Om jeg blir yogafrelst denne gangen vet jeg ikke, men alle må jo starte et sted eller hva? Jeg skal sette meg litt inn i de ulike stillingene og bevegelsene som utføres først, så kan jeg fokusere på pusten etterhvert. Uansett vil det bli en vinn vinn situasjon. Wish me good luck!
  2.  Jeg starter i en ny butikk denne måneden! Jeg var så heldig at jeg ble flyttet over til en annen butikk etter den triste nyheten om at butikken på ski skulle legges ned. Jeg ser derfor frem til å bli kjent med de nye jentene og ikke minst butikken. Selvom varene er de samme, vil det jo være enkelte ting som er annereldes som rutiner, hvor ting ligger og kundene. Jeg ønsker derfor å lære butikken å kjenne og sette meg godt inn i min nye arbeidsplass. Intrykket av jentene er veldig bra, så jeg ser virkelig frem til å starte å jobbe der.
  3.  Bestemme meg for hva jeg skal skrive om på masteroppgaven. Dette er utrolig spennende, men samtidig litt skummelt. Hvilket fag skal man velge og hvilke tema skal man skrive om? Jeg grugleder meg til å starte på masteroppgaven etter sommeren. Det blir helt klart mye jobb, men samtidig tror jeg det er en spennende (og frustrerende) prosess. Jeg har noen tanker om temaer, men har absolutt ikke bestemt meg. Jeg skal derfor bruke mars på å lande.
  4. Opprettholde den gode trenings og kostholds perioden min. Det er ingen tvil om at jeg trives best med treningsrutiner og gode matvaner, så dette vil jeg opprettholde igjennom mars. Det er så morsomt å teste ut ulike ting på kjøkkenet, så dette vil jeg absolutt fortsette med igjennom mars. Hvorfor skal lunsjen/kveldsmaten kun bestå av brødskiver foreksempel når det er så mye godt man kan lage? Jeg gleder meg til en ny måned med matglede og treningsenergi!
  5.  Le med gode venninner! En jentekveld (eller fem) er aldri feil.  Jeg ønsker derfor å gjøre hyggelige ting sammen med alle jentene mine og er veldig spent på hva denne måneden bringer. Jeg ser for meg filmkvelder, matlaging, skravling, latter, kanskje en tur på kino? Jeg er med på alt. Vi har lenge snakket om å ha et middagsselskap uten at tiden har strukket til, kanskje mars skal bli måneden? Jeg skal se i kalenderen å se om jeg kan finne en dag som kan passe for jentene. På søndag er det lørdagsrådet, noe jeg virkelig gleder meg til. Det blir garantert en morsom kveld hvor latteren sitter løst.
  6.  Sette meg ulike mål igjennom ukene! Det å jobbe mot konkrete mål, er faktisk noe jeg synes er super gøy. Jeg skal derfor lage meg noen ulike mål og delmål igjennom ukene som jeg kan jobbe mot både når det kommer til studier, trening og andre små ting. Å ha slike mål tror jeg både kan være motiverende og effektivt. Kanskje jeg har fått gjort masse når måneden er over?
  7. Gjøre noe spontant! Spontante ting er kanskje noe av det beste jeg vet, samtidig som det er utrolig hyggelig. På mandag fikk jeg foreksempel besøk av Charlotte etter jobb. Vi skravlet i flere timer og laget god mat. Super hyggelig og absolutt ikke planlagt flere dager i forveien. Ofte er det de spontane øyeblikkene som er de beste, alt trenger jo ikke planlegges til minste detalj.
  8. Jeg skal ut i den store verden i slutten av måneden sammen med de fine jentene jeg har jobbet med på Ski. Jeg vil derfor bruke mars måned til å planlegge reisen og sette meg nærmere inn i reisemålet. Gjett om jeg gleder meg til sol og varme!
  9. Denne måneden vil jeg nyte tiden og være mer tilstede. Det betyr blant annet at jeg skal legge mobilen mer til side og være mer tilstedet i øyeblikkene. Enkelte ganger kan ting gå litt på autopilot og vi gjør ting uten å egentlig være tilstedet i situasjonen. Jeg ønsker derfor å stoppe opp, gå en tur, titte rundt meg, være sammen med mennesker jeg er glad i og bare nyte de små hverdagslige tingene. Det er lett å stresse avgårde i en aktiv hverdag, så jeg tror det er veldig viktig å stoppe opp innimellom. Jeg vil derfor prøve å være mer bevist i min hverdag og faktisk være tilstedet både fysisk og mentalt. Enkelte ganger kan jeg være fysisk  tilstede, selvom tankene er et helt annet sted. Typisk situasjoner jeg er stresset eller har mye å tenke på. Når det kommer til mobilen er den en liten tidstyv som fint kan legges vekk innimellom. Det er jo grenser på hvor ofte man trenger å sjekke instragram eller hva?
  10. Glede andre. Jeg vil bruke mars på å glede andre i hverdagen, det gir meg nemlig så utrolig mye. Det trenger ikke være noen store greier, det er ofte bare små ting som skal til. Jeg vil også gjøre noe hyggelig sammen med min flotte mormor.

Hvilke planer har du for Mars? Er det noe du håper denne måneden bringer?  Lag dere en fin ny måned alle sammen og fyll dagene med glede!

♥ ♥ ♥

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *