5 things to do this weekend

· Treat yourself with some fresh flowers ·

Hvis jeg har vært flink til å rydde og shine leiligheten før helgen, er jeg glad i å kjøpe en bukett med friske blomster som prikken over i’en. Det er alltid hyggelig med friske blomster, de pynter så fint opp hjemme. En vakker rosebukett er min favoritt, enten de er hvite, rosa, rød, flerfargede eller tofargede. Hva er vel uansett bedre enn en ryddig og ren leilighet til helgen starter? Da kan man lene seg tilbake med ekstra god samvittighet og bare nyte. Det er helt klart det beste!

popcorn

· Go see a movie ·

Nå er det mange morsomme, fine og spennende filmer som går på kino. Det er få ting som slår en ordentlig kinokveld med en film du virkelig har lyst til å se. Det er en spesiel opplevelse å se en film på kino med den store skjermen og gode lyden. Ikke for å snakke om kinopopcorn, mmmm.. Hvis du ikke har sett Bridget Jones` baby enda, vil jeg virkelig anbefale deg å se den. For en fantastisk feelgood film! Jeg koste meg fra start til slutt og lo så jeg grein. Perfekt for den ultimate jentekvelden. Dette er en film som kommer til å havne i filmsamlingen min så fort den blir utgitt. Det er sjeldent jeg kjøper filmer i dag, siden alt er så lett tilgjenglig igjennom tjenester som viaplay og netflix, men akkurat den fortjener en plass i hylla.  Blant kinofilmer som går på kino nå har jeg blant annet lyst til å se Rosemari, Børning 2 og Kongens nei. Hvis man ikke orker å gå ut er det perfekt å rigge seg til i sofakroken hjemme med godmat og en film på TV skjermen. Mulighetene er mange, len seg tilbake og kos deg.

chicks

· Hang out with friends·

Hverdagen kan ofte være hektisk og det er mye som skjer for de fleste. Benytt derfor anledningen når helgen kommer til å samle vennegjengen. Det å finne på noe med gode venner kan virkelig gjøre helgen komplett. Hvor hyggelig er det ikke å foreksempel ha en sikkelig jentekveld? Finn på noe hyggelig og le masse. Man kan foreksempel lage middag hjemme, spis ute, gå en tur, se en film, prøve noen nye aktiviteter eller lage noe sammen? Det er mange muligheter, det gjelder bare å bruke fantasien.

14608142_10209629326183277_1604640887_n

· Bake someting yummi ·

Å bake noe selv er sjeldent feil. Hva med hjemmelagde rundstykker eller brød til helgefrokosten? Jeg har den siste tiden laget mye scones (oppskrift her) og knekkebrød (oppskrift her) hjemme. Det er så godt og ikke minst deilig å ha utover kommende uke. For meg er helgen den perfekte tiden for å teste ut nye oppskrifter, da har jeg som oftest bedre tid og er mer avslappet enn ellers. Kjøp inn det du skal ha og ha det gøy på kjøkkenet. Det er så mange oppskrifter og matretter jeg vil teste, så det blir nok mye kokkeligering på kjøkkenet fremover. Blir det godt og vellykket deler jeg selvfølgelig oppskriftene med dere etterhvert som jeg har testet det ut.

14686561_10209705179759569_2015553514_n

· Start reading the book you’ve always wanted ·

Nå som høsten har meldt sin ankomst og det begynner å bli surt ute, er det perfekt å starte på en god bok. Benytt anledningen til å lese en av de bøkene du alltid har hatt lyst til å lese og dykk ned i bokens verden. Det er deilig å koble av iblant og bare kose seg med en god bok. Jeg som er student har flere bøker jeg gjerne vil lese, men jeg har som oftest nok med pensum bøkene. Likevel tror jeg at jeg skal velge meg en bok jeg kan kose meg med på kveldstid fremover i høstmørket. Det finnes jo så mange fine bøker der ute. Jeg er veldig glad i Jojo Moyes og elsker både «Et helt halvt år», «Etter deg» og «Den ene pluss en». Jeg gleder meg derfor veldig til å lese «Paris for en» som nettopp har kommet ut i bokhandelen. Ellers vil jeg gjerne tipse dere om «En liste for livet» av Lori Nelson Spielman som også er en veldig fin bok som virkelig burde leses.

Ha en fantastisk fredag og en strålende helg flotte dere! Jeg skal jobbe både fredag og lørdag, men skal nyte hver sekund både før og etter jobb.  Hvilke planer har du for helgen? Har du noen tips til ting man kan gjøre en helg?

Continue Reading