Hello June ☀️

Endelig er vi inne i fantastiske juni. Hvor deilig er ikke det ? Nå kan vi ønske starten av sommeren velkommen. ☀️  Det er fantastisk å kunne gå i lettere klær, nyte varme dager, spise grillmat og ikke minst nyte magiske sommerkvelder. Det best med juni er at sommerferien såvidt har begynt og det er så mye å se frem til! Sommeren er virkelig min favorittårstid, så nå er det virkelig bare å nyte hvert sekund. Jeg reiste ned til vakre Kreta sammen med Daniel etter siste eksamen og her får vi virkelig forsmak på sommer, sol og varme.  Vi koser oss med late dager på stranden, god mat og hyggelige kveldsturer langs stranden. Dette er akkurat det jeg trengte etter alt eksamensstresset, så sommerferien kunne nesten ikke startet på en bedre måte. Det er veldig deilig å kunne senke skuldrene og virkelig lade opp batteriene. Dette var akkurat det jeg trengte kjenner jeg, så nå er virkelig uthvilt til vi skal hjem. 

· 10 things I want to do this month ·

 1. Ekspirmentere mer med mat. Nå som jeg faktisk har sommerferie kan jeg bruke mer tid på å teste ut ting på kjøkkenet. Jeg har flere oppskrifter jeg vil teste ut og det klør i fingrene etter å sette i gang. Hvem vet, kanskje jeg finner en ny favorittoppskrift ?
 2. Opprettholde gode treningsvaner. Det at jeg endelig har sommerferie gjør at jeg kan sette av mer tid til trening. Jeg ønsker å trappe opp styrketreningen og bli flinkere til å ta meg noen skikkelige økter på egenhånd. Jeg har nemlig altfor lett for å gå for masse gruppetimer og løping. Dette er super trening som jeg virkelig digger, men det alene skaper ikke de resultatene jeg vil ha. Så en god kombo mellom det jeg driver med nå og mer styrketrening er tingen.
 3. Nyte sola på fine dager. Jeg vil prøve å være ute så mye som mulig. Går turer, ha piknikk i parken med god mat eller nyte late dager på stranden.  Det er jo så mye koselig man kan gjøre ute i go været, det er bare å bruke fantasien.
 4. Jobbe mest mulig! Når sommerferien kommer er det veldig greit å få tjent litt penger når man er student. Jeg håper derfor jeg kan jobbe så mye som mulig i sommer, så kanskje sparekontoen kan vokse litt i år også. Det er ingen hemmelighet at det alltid er greit med litt ekstra penger i banken.
 5. Bli bedre på Instagram! Jeg synes Instagram er veldig morsomt og for et hyggelig samfunn det er der inne. Min treningsprofil fitnessastrid synes jeg er veldig morsom å holde på med, så denne vil jeg prøve å følge opp i større grad igjennom sommeren. Jeg var veldig aktiv tidligere, men akkurat den siste tiden har det dabbet litt av.  Dette håper jeg derimot skal ta seg opp i løpet av juni.
 6. Lage en hyggelig bursdagsfeiring for verdens beste mamma. Min flotte mor fyller år onsdag 21 juni, så det hadde vært veldig hyggelig å få til en ordentlig feiring som hun virkelig fortjener!
 7. Gå på kino å se den nye baywatch filmen. Etter å ha sett trailer er det liten tvil om at dette er en film som virkelig vil få meg til å le.
 8. Nyte de siste dagene på Kreta. Nå som jeg faktisk er på sommerferie vil jeg gjerne nyte hvert sekund av den. Vi har noen veldig avslappende dager, hvor vi ligger rett ut på en solstol store deler av dagen. Det er deilig å kjenne solen varme, bade og bare nyte livet. Ikke minst er det veldig hyggelig å tilbringe til sammen med Daniel. Så dette skal nytes til det fulleste.
 9. Få en oversikt over kommende sommerferie. Når jeg ikke jobber vil jeg gjerne finne på ulike ting. Kanskje en ny ferietur? En tur på hytta? Noen spesifikke aktiviteter? Det er jo mye man kan finne på. Er man flink til å se muligheter kan dagene bli mer innholdsrike enn kun hvis man går hjemme å sløver. Jeg vil derfor prøve å se ulike muligheter for en så innholdsrik sommer som mulig.
 10. Leve mer i nuet! Jeg burde øve litt mer på å legge bort mobilen denne måneden, samt være litt mer spontan. Ofte er det de spontane tingene som er det hyggeligste. Hvorfor skal alt planlegges til minste detalj? Jeg vil finne på ting med venner, være med sammen med familie og folk jeg er glad i. Hvis man har en åpen innstilling og lever mer i nuet er jeg helt sikker på at denne sommeren kommer til å etterlate seg mange hyggelige minner!

Hvilke planer/mål har du for juni? Har du noen spennende sommerferie planer? Lag dere fantastisk måned og ønsk sommeren velkommen ☀️

Continue Reading

HIPP HIPP HURRA 🇳🇴

Gratulerer så mye med dagen flotte dere! Nå har dagen kommet, selveste 17.mai og vår flotte nasjonaldag. Bunadskjorten er strøket, sølvet er klart og jeg er veldig klar for å ta på meg den fine bunaden. Været er desverre ikke like bra som jeg håpet på siden jeg ønsket meg strålende sol i dag, men vi får vel være fornøyde så lenge det ikke regner? Været skal hvertfall ikke sette en demper på verken humør eller stemning. Dette er jo en så fin dag fylt med mye latter, glede, musikk og hurra rop fra glade mennesker i alle aldere. Det kriblet litt ekstra i magen når jeg våknet i dag, fordi dette er jo en fantastisk dag fylt med fine tradisjoner og mye å glede seg til. Jeg gleder meg til glade og pyntede mennesker, stemningen, korpsmusikk og barnetog. Vår måte å feire nasjonaldagen på kan man vel si er helt unik. Jeg elsker at vi sprer glede i gatene med barnetog og korpsmusikk, istedenfor å la militæret marsjere med våpen for å demonstrere makt på nasjonaldagen slik det er i noen andre land. Nasjonaldagen vår er glad, fri og unik å dette er jeg veldig stolt av.  Nå skal jeg hoppe inn i bunaden å sette kursen mot byen for årets frokost med fine mennesker. Etter frokosten blir det en tur ned til sentrum for å rope hurra til barna og kjenne litt på livet. Senere blir det en kanskje en liten lunsj med familien og grilling på kvelden. Med så mye på planen har jeg virkelig mye å glede meg til! HIPP HIPP HURRA FOR NORGE OG GRATULERER MED DAGEN! Ønsker dere alle en fantastisk 17.mai. Heis flagget, syng for full hals og nyt dagen med pølser, is, brus, latter, glede og alt annet som gjør dagen spesiell! 

Continue Reading

Hello may 🇳🇴

Kom mai du skjønne milde! Så fantastisk å våkne opp til strålende sol og varme. Mai er en innholdsrik månede som både fin, hyggelig, spennende og stressende.  For oss studenter er mai den store eksamens måneden, hvor vi skal bli testet i alt vi har lest igjennom semesteret. Dette er både stressende og spennende, hva kommer de til å spørre om tro? Eksamens nevervene melder seg sammen med stresset og spenningen før eksamen,  personlig er jeg alltid stresset før eksamen. Erfaringsmessig er det aldri så «farlig» som fryktet, men det er ingen tvil om at det er spennende. Selv skal jeg igjennom 3 eksamner i mai, første om kun noen dager så her er det lesing i fokus. Mai inneholder også mye hyggelig som komfirmasjoner og ikke minst 17.mai. Nasjonaldagen ser jeg virkelig frem til, det pleier å være en super fin dag.  Det er alltid stas å finne frem bunaden, norske flagg og feire sammen med fine mennesker. I slutten av mai skal jeg på konsert og reise til Hellas, så det er ingen tvil om det er mye å se frem til. Jeg tror dette kommer til å bli en super måned, snart er det jo sommerferie. ☀️

· 8 things I want to do this month ·

1. Legge inn det siste støtet på eksamenslesingen. Nå er det kun dager og uker som gjenstår, så nå gjelder det å virkelig gi full gass for å fullføre med stil! Tenk at sommerferien snart er her. ☀️

2. Oppleve Bruno Mars live i Telenor arena. Dette ser jeg virkelig frem til, hvem får vel ikke lyst til å danse til musikken hans? Konserten er etter siste eksamen, så jeg gleder meg til å shake løs og feire enda et overstått semester. Konserter er noe av det beste jeg vet, det er lite som kan slå en god konsertopplevelse.

3. Feire 17 mai med gode venner.  Nasjonaldagen tror jeg faktisk må være en av mine favorittdager i løpet av året. Jeg elsker å ta på bunaden (som jeg får brukt altfor lite), gå ut i gatene med alle de glade menneskene og rope hurra. Det er en helt spesiell stemning ute på en slik dag, alle er så blide og fornøyde. Jeg har store forventninger til nasjonaldagen i år og tror det kommer til å bli veldig fin dag. Dagen starter med frokost hos jentene og akkurat det ser jeg veldig frem til!

4. Pakke kofferten å reise til Kreta. Dette er en tur jeg har sett frem til lenge og er en helt perfekt avsluttning på semesteret. Jeg og Daniel setter nemlig kursen mot vakre Hellas, kun dager etter at siste eksamen er levert. Å, som jeg gleder meg til varme og late dager på stranden. Denne turen er virkelig eksamens motivasjon. Sol og bading, here i come!☀️

5. Tilbringe tid med gode venner. Selvom jeg er inne i eksamensboblen nå er det viktig å ta noen avbrekk innimellom enten med trening eller noe sosialt. Jeg vil derfor finne på noen hyggelige ting med venninner, enten det er en tacokveld, filkmkveld, en kaffe eller en tur ute. Det har vært så mye som har skjedd den siste tiden, så det har blitt altfor lite tid med jentene. Dette håper jeg bedrer seg i mai, men også i månedene som kommer.

6. Sette av tid til litt trening i hverdagen. Når hverdagen er hektisk med mye med skole og jobb, er det desverre ofte treningen som utgår. Dette er i og for seg veldig synd, fordi det er et fint avbrekk i hverdagen som gir masse positiv energi. Hvem har vel ikke godt av å røre litt på seg når man sitter over pensumboka hele dagen? Jeg føler meg lettere til sinns og har mer energi etter en treningsøkt, så at det er det som må vike for eksamensstresset er veldig synd. Det får være greit at det blir et par økter mindre i uken, men å kutte det helt ut er uaktuelt. Jeg skal virkelig jobbe for å sette av litt «me time» til trening også, om det så bare er noen øvelser jeg kan utføre på stuegulvet hjemme eller gå en tur. Innimellom er det viktig å se løsninger isteden for hindringer/utfordringer. 

7. Oppfriskning av sommergarderoben. Jeg har fått et lite overblikk over hva jeg har og hva jeg mangler i garderoben. Jeg håper derfor at jeg kan bli litt inspirert til å finne plagg som mangler i garderoben, så jeg virkelig blir klar til sommeren. Det er selvfølgelig ikke et must å handle alt i mai, men det er veldig greit å starte i god tid. T-shorter er virkelig noe jeg trenger denne sesongen, så dette må jeg få tak i før jeg reiser til Hellas i slutten av mai.

8. Dra på Tusenfryd! Tivoli blir jeg aldri for gammel til og snart åpner parken igjen for sesongen. Når jeg får tilbud om noen timer i parker sier jeg selvfølgelig ikke nei, så jeg ser virkelig frem til noen timer fylt med skrekblandet fryd.
Hvilke planer har du for mai? Er det noe du håper denne måneden bringer?  Lag dere en fin ny måned alle sammen og fyll dagene med glede! ☀️🇳🇴
Continue Reading

Hello april 🌸

Vipps så var mars over og vi går inn i vårens andre måned. Solen har begynt å varme og akkurat det gjør meg så utrolig glad. Jeg elsker dagene hvor solen skinner og det er god temperatur ute. At man kan vandre rundt i joggesko, med en lettere jakke uten å fryse… Det er luksus! Nå er det to knappe måneder igjen av skolesemesteret og før jeg vet ordet av det er sommerferien her. Dere kan tro det har gått fort, jeg føler skolesemesteret nesten akkurat har startet! Heldigvis er det fortsatt noen dager igjen, men tiden går virkelig veldig fort. April betyr sol som varmer, tørr asfalt, eksamensperiode, at sommeren er rett rundt hjørnet og ikke minst at det snart er påskeferie. Jeg ser virkelig frem til et par dager på hytta sammen med familien, selvom pensumboka også skal få være med på tur.  Slik er livet som student, men jeg skal virkelig ikke klage. Nå gleder jeg meg til alt april har å by på, jeg føler på meg at dette blir en bra måned.

· 10 things I want to do this month ·

1. Feire påsken til fjells! Påskeferie betyr hyttetur med familien, skiturer og masse god mat. Det er så deilig å komme noen dager på hytta, så dere kan tro jeg gleder meg!🐣🐥

2. Gå på Karpe diem konsert. Jeg har alltid hatt lyst til å høre gutta live og i april skal det endelig skje. Jeg gleder meg til å synge med på sangene av full hals og danse sammen med den beste.

3. Ta andre dose av HPV vaksinen. Visste du at om du er født i 1991 eller senere så får du denne gratis fra 2016 til 2018? Har muligheten til å benytte deg av tilbudet, men ikke tatt den enda vil jeg absolutt anbefale deg å gjøre det. Les mer om vaksinen og hvor du kan ta den her.

4. Oppleve alt Dubai har å by på! Man får kanskje ikke med seg absolutt alt i Dubai på noen få dager, men jeg vil virkelig se og oppleve så mye som mulig på turen. Jeg gleder meg til å besøke nye steder, lære nye ting om kultur og nyte noen timer på stranda. Sol og bading, here i come!☀️

5. Feire bursdagen til min flotte mormor. Jeg er så heldig som har verdens flotteste og snilleste mormor, så da er det viktig å gjøre stor stas på dagen hennes. Jeg håper jeg er like sprek som henne på mine eldre dager, hun er virkelig et forbilde på så mange måter. Jeg tenkte vi skulle gå ut å spise en hyggelig bursdagslunsj, så det gleder jeg meg masse til.

6. Få en god oversikt over skolefagene. Nå som vi har gått inn i april betyr det at eksamene (og sommerferien) er nærmere enn man skulle tro. Første eksamen i rettsosiologi er allerede 3 mai, så jeg skal konsentrere meg om dette faget først og fremst nå. Dermed blir det verken påskeferie eller Dubai uten litt lesing underveis. Det er fint med fri, men skolen kommer alltid først. Eksamensbobla skal inntas for fult!

7. Som alltid skal jeg ha fokus på trening og kosthold denne måneden, rett og slett fordi det gir meg så mye. Kostholdet har sklidd litt ut etter at jeg ble syk etter siste båttur, men nå har jeg begynt å stable meg på beina igjen. Det er fint å komme tilbake på rett spor fordi da fungerer kroppen så mye bedre også. Selvom eksamensstresset begynner å melde seg skal jeg fortsatt sette av tid til trening, det gir meg bare energi og hjelper meg til å koble av i en hektisk hverdag. 🍓

8. I april vil jeg prøve en ny oppskrift. Det å teste ut nye ting på kjøkkenet er alltid veldig morsomt, men det er sjeldent jeg tar meg tid. Det er så lett å lage det man har laget 100 ganger fra før, men denne måneden skal jeg prøve å teste noe nytt. Det er nok av spennende oppskrifter der ute som jeg gjerne vil prøve. Blir det vellykket skal jeg selvfølgelig tipse dere om dette her på bloggen.

9. Bli flinkere til å blogge. Det er ikke alltid tiden eller fantasien strekker til desverre, noe som igrunn er synd fordi jeg trives godt med å skrive på bloggen. Blogging er en morsom hobby og en fin avkobling fra hverdagen, samtidig som skrivetrening er gull verdt i mitt studie. Vi blir ofte anbefalt å skrive noe hele tiden for å utvikle språket og måten å utrykke oss på. Som jurist er skriving en viktig del av jobben, spesielt på et språk som er forstålig for folk flest. Likevel blir skriving ofte nedprioritert av de fleste til fordel for lesing. Det har blitt lite juss på bloggen så langt, men det er fortsatt fin skrivetrening. Om du har noen ideer til fremtidige blogginnlegg blir jeg glad for en kommentar. Jeg skriver gjerne innlegg, men det å bare «spy» opp innlegg for å publisere noe hverdag er jeg ikke veldig glad i. Det er greit at det er en viss «mening» bak innlegget som skal publiseres. Det å legge ut noe kun for å legge ut er jeg ganske ferdig med, så jeg tar gjerne imot ideer og tips.

10. Starte å sorte sommergarderoben. Jeg tok ned sommerklærne mine i slutten av mars når jeg skulle pakke til Dubai, så jeg har fått en liten oversikt allerede. Jeg ønsker likevel å gå litt nøyere igjennom hva jeg har, så jeg vet hva som eventuelt må kjøpes inn og om noe kan gis bort. Det er fortsatt en liten stund til sommeren, men tiden går så fort så det kan jo være greit å begynne tidlig med denne prosessen. Jeg ønsker meg en sommergarderobe med flere basic plagg jeg kan style på ulike måter til ulike anledninger. Man trenger ikke masse klær om klærne man har kan brukes til flere anledninger.

Hvilke planer har du for april? Er det noe du håper denne måneden bringer?  Lag dere en fin ny måned alle sammen og fyll dagene med glede! 🌸🐥

Continue Reading

I love sunny days☀️

Glad mandag fine dere! Er dere klar for en ny uke med nye muligheter? Det er jeg! At våren nå har kommet for fult de siste dagene gjør meg så glad. Alt blir så mye lettere og lysere når solen titter frem. Det er som jeg blir fylt med en ny energi og akkurat det er deilig.  Søndagen var helt fantastisk! Årets første softis ble inntatt på brygga, mens solen varmet. Det var et  yrende folkeliv så langt øye kunne se og mange som var ute å nøt finværet.  Selv møtte jeg en kompis fra studietiden i Lillehammer, som besøkte Oslo i helgen. Det var veldig hyggelig å skravle et par timer med han i vårsola, før han reiste tilbake til Bergen. Det går altfor lang tid mellom de gangene vi ses, noe som igrunn er veldig synd. Det hadde vært kjempe hyggelig om vi kunne samlet hele go gjengen fra Lillehammer en helg. Akkurat nå er vi litt spredd for alle vinder, så det å treffes ofte er ikke alltid like lett. En reunion hadde hvertfall vært veldig morsomt å få til, jeg har så utrolig mange fine minner sammen med den herlige gjengen. Kvelden ble avsluttet med en fin kveldstur rundt Hvervenbukta sammen med Daniel.  Hvervenbukta er absolutt et av mine favoritt turområder, både fordi det er så fine turveier rundt og fordi det er så vakker utsikt.  Jeg elsker å gå langs vannet og se over. Turen igår var nesten litt magisk med den flotte solen som speilet seg i vannet.  Håper virkelig temperaturen og været holder seg, så vi kan få flere slike dager fremover.  ☀️

 

Har du noen spennende planer for denne uken? Fyll uken med noe som gjør deg glad og nyt!

       ☀️☀️☀️

Continue Reading

Ta kroppen tilbake

At kroppen ikke fungerer som den skal er både slitsomt og frustrerende. Det slitsomt når energien er på bunn og dagene stort sett blir tilbringt sovende i senga. Null energi, feber, dårlig matlyst og kvalme er stikkord som kan beskrive de siste 7 dagene. Faktisk er jeg sikker på at jeg har sovet nok for de neste månedene, men kroppen trengte vel virkelig hvile for å komme seg tilbake til normalen. Selvom man synes litt synd på seg selv når det står på, får slike perioder meg til å tenke over hvor heldig jeg er som har en kropp som fungerer. Sykdomsperioden jeg har vært igjennom er forbigående og slett ikke farlig, selvom det kan være slitsomt når det står på. Det at man har en kropp som fungerer uten plager og vondter er noe de fleste av oss tar forgitt, men som faktisk ikke er en selvfølge. Jeg er glad i kroppen min og veldig takknemlig for at den kjemper for å rette opp eventuelle ubalanser. Kroppen gjør jo i utgangspunktet alt den kan for å hjelpe oss og holde oss i livet. Har du noen gang tenkt over hvor fin kroppen din er?  Gjennom min livsstilsendring har jeg lært at kroppen gjør akkurat som du vil, om du er sterk nok i viljestyrken og gjør det som skal til. Selvom prosessen i seg selv kan være tidkrevende, vil du få akkurat det resultatet du fortjener utifra innsatsen. Jeg har hvertfall lært å bli veldig glad i kroppen min igjennom prossessen og lært hvor flott den er! Jeg tror at det er viktig å aksepterer seg selv og sin kroppen uansett hvordan mål man skulle ha.

Når formen ikke har vært bra har det blitt dårlig med mat og trening. Verken matlysten eller energi har vært tilstedet, så det har resultert i at alle gode vaner har glidd helt ut. Jeg har gått litt turer de siste dagene og akkurat det har vært deilig. Det er ingen ting som er bedre enn å bevege seg litt, det å ligge inne gjør meg nesten dårligere. Matlysten har begynt å komme snikende tilbake, noe denne matmomsen er veldig glad for. Det har vært veldig rart og ikke ha lyst på mat, jeg som gjerne spiser noe hele tiden. Det å komme seg tilbake på trening er noe jeg ser veldig frem til. Det blir neppe noen harde økter til å starte med, men litt lett trening for å kjenne hvordan kroppen tar det. Jeg gleder meg til å kjenne følelsen etter fullført økt, det er den beste følelsen i verden. Jeg er hvertfall veldig klar for å komme meg tilbake til rutinene og ta kroppen min tilbake. Nå har den vært ute å kjørt lenge nok med ferie og sykdom, så det blir deilig å komme tilbake til hverdagen. Jeg er veldig takknemlig for å ha funnet en livsstil jeg ikke ville vært foruten og som kroppen min fungerer godt med. En livsstil med masse god mat, glede og bevegelse som gir meg masse energi og overskudd igjennom dagen. Nå er jeg klar for å ta kroppen tilbake og gi full gass fremover både i hverdagen og trening. Ønsker alle en fin søndagskveld og en fantastisk uke. ♥

Continue Reading

10 ting jeg vil gjøre i Mars

Jeg kan faktisk ikke tro at det er mars allerede! Hvor har tiden egentlig blitt av? Det er utrolig deilig å vite at vi nå har gått inn i årets første vår måned. Tanken på at vi nå har lagt de mørkeste og dystreste måndene bak oss er utrolig deilig! Jeg blir så glad av å kjenne at sola varmer mens snøen smelter sakte bort. Det at det blir lysere gjør meg generelt mer glad og inspirerert til å gripe fatt i hverdagen med ny energi. Det er morsommere å gjøre ting og det er faktisk lettere å stå opp på morningen. Jeg har mange forventninger til mars og tror absolutt at dette kommer til å bli en super måned. Stikkord for måneden er viktige avgjørelser, ny jobb, mye spennende å lære, sosiale sammenkomster og reise. Ikke minst er våren et steg nærmere. Welcome March, i’m ready for you!

· 10 things I want to do this month ·

 1.  Etter at jeg deltok på yogaeventet ble jeg super motivert til å trene mer yoga. Dette er noe min stive kropp og sinn har så godt av! All trening henger sammen, så om jeg blir litt smidigere kan det resultere i at jeg presterer bedre på andre områder. Jeg har alltid hatt en drøm om å bli et yoga menneske en dag, fordi denne treningsformen fasinerer meg virkelig. Likevel har jeg ikke hatt tålmodighet til å drive med denne treningsformen og jeg har heller ikke funnet den spesielt givende. Om jeg blir yogafrelst denne gangen vet jeg ikke, men alle må jo starte et sted eller hva? Jeg skal sette meg litt inn i de ulike stillingene og bevegelsene som utføres først, så kan jeg fokusere på pusten etterhvert. Uansett vil det bli en vinn vinn situasjon. Wish me good luck!
 2.  Jeg starter i en ny butikk denne måneden! Jeg var så heldig at jeg ble flyttet over til en annen butikk etter den triste nyheten om at butikken på ski skulle legges ned. Jeg ser derfor frem til å bli kjent med de nye jentene og ikke minst butikken. Selvom varene er de samme, vil det jo være enkelte ting som er annereldes som rutiner, hvor ting ligger og kundene. Jeg ønsker derfor å lære butikken å kjenne og sette meg godt inn i min nye arbeidsplass. Intrykket av jentene er veldig bra, så jeg ser virkelig frem til å starte å jobbe der.
 3.  Bestemme meg for hva jeg skal skrive om på masteroppgaven. Dette er utrolig spennende, men samtidig litt skummelt. Hvilket fag skal man velge og hvilke tema skal man skrive om? Jeg grugleder meg til å starte på masteroppgaven etter sommeren. Det blir helt klart mye jobb, men samtidig tror jeg det er en spennende (og frustrerende) prosess. Jeg har noen tanker om temaer, men har absolutt ikke bestemt meg. Jeg skal derfor bruke mars på å lande.
 4. Opprettholde den gode trenings og kostholds perioden min. Det er ingen tvil om at jeg trives best med treningsrutiner og gode matvaner, så dette vil jeg opprettholde igjennom mars. Det er så morsomt å teste ut ulike ting på kjøkkenet, så dette vil jeg absolutt fortsette med igjennom mars. Hvorfor skal lunsjen/kveldsmaten kun bestå av brødskiver foreksempel når det er så mye godt man kan lage? Jeg gleder meg til en ny måned med matglede og treningsenergi!
 5.  Le med gode venninner! En jentekveld (eller fem) er aldri feil.  Jeg ønsker derfor å gjøre hyggelige ting sammen med alle jentene mine og er veldig spent på hva denne måneden bringer. Jeg ser for meg filmkvelder, matlaging, skravling, latter, kanskje en tur på kino? Jeg er med på alt. Vi har lenge snakket om å ha et middagsselskap uten at tiden har strukket til, kanskje mars skal bli måneden? Jeg skal se i kalenderen å se om jeg kan finne en dag som kan passe for jentene. På søndag er det lørdagsrådet, noe jeg virkelig gleder meg til. Det blir garantert en morsom kveld hvor latteren sitter løst.
 6.  Sette meg ulike mål igjennom ukene! Det å jobbe mot konkrete mål, er faktisk noe jeg synes er super gøy. Jeg skal derfor lage meg noen ulike mål og delmål igjennom ukene som jeg kan jobbe mot både når det kommer til studier, trening og andre små ting. Å ha slike mål tror jeg både kan være motiverende og effektivt. Kanskje jeg har fått gjort masse når måneden er over?
 7. Gjøre noe spontant! Spontante ting er kanskje noe av det beste jeg vet, samtidig som det er utrolig hyggelig. På mandag fikk jeg foreksempel besøk av Charlotte etter jobb. Vi skravlet i flere timer og laget god mat. Super hyggelig og absolutt ikke planlagt flere dager i forveien. Ofte er det de spontane øyeblikkene som er de beste, alt trenger jo ikke planlegges til minste detalj.
 8. Jeg skal ut i den store verden i slutten av måneden sammen med de fine jentene jeg har jobbet med på Ski. Jeg vil derfor bruke mars måned til å planlegge reisen og sette meg nærmere inn i reisemålet. Gjett om jeg gleder meg til sol og varme!
 9. Denne måneden vil jeg nyte tiden og være mer tilstede. Det betyr blant annet at jeg skal legge mobilen mer til side og være mer tilstedet i øyeblikkene. Enkelte ganger kan ting gå litt på autopilot og vi gjør ting uten å egentlig være tilstedet i situasjonen. Jeg ønsker derfor å stoppe opp, gå en tur, titte rundt meg, være sammen med mennesker jeg er glad i og bare nyte de små hverdagslige tingene. Det er lett å stresse avgårde i en aktiv hverdag, så jeg tror det er veldig viktig å stoppe opp innimellom. Jeg vil derfor prøve å være mer bevist i min hverdag og faktisk være tilstedet både fysisk og mentalt. Enkelte ganger kan jeg være fysisk  tilstede, selvom tankene er et helt annet sted. Typisk situasjoner jeg er stresset eller har mye å tenke på. Når det kommer til mobilen er den en liten tidstyv som fint kan legges vekk innimellom. Det er jo grenser på hvor ofte man trenger å sjekke instragram eller hva?
 10. Glede andre. Jeg vil bruke mars på å glede andre i hverdagen, det gir meg nemlig så utrolig mye. Det trenger ikke være noen store greier, det er ofte bare små ting som skal til. Jeg vil også gjøre noe hyggelig sammen med min flotte mormor.

Hvilke planer har du for Mars? Er det noe du håper denne måneden bringer?  Lag dere en fin ny måned alle sammen og fyll dagene med glede!

♥ ♥ ♥

Continue Reading

Rainy tuesday

For en grå og regnfull tirsdag dette har vært! Regnet har bare sildrer ned i hele dagen og snøen har forsvunnet mer og mer.  Missforstå meg rett fordi jeg gleder meg virkelig til våren, men på en annen side er alt så vakkert når snøen har lagt seg ute.  Når solen i tilegg har tittet frem har jeg fått en sikkelig påskefølelse og lysten til å stå på ski har meldt seg. Dere kan tro jeg ser frem til påskeferien i år, selvom det blir en ferie med pensumboka under armen. Regn eller ikke, ingen grunn til å la humøret dette for det. I dag har jeg hatt en sikkelig studiedag fylt med forelesninger og lesing. Det er deilig å ha noen sikkelig effektive dager innimellom med fult fokus.  I løpet av ettermiddagen når regnet sildret som verst, søkte jeg ly hos Olivia på Akerbrygge sammen med mine fine studievenniner Margrete og Ane. Det var utrolig hyggelig å spise en sen lunsj sammen med disse damene. Praten går alltid lett, både om skole og alt annet som faller oss inn. Jeg gikk for pasta til en forandring, penne al pollo ubriaco som smakte helt himmelsk. Normalt pleier jeg å gå for verdens beste pizza Diavloa, men nå var det på tide å prøve noe nytt. Jeg har det litt med å bli et vanemenneske på slike områder, det er alltid lett å velge det samme når man vet at det er en sikker vinner. Når det skal sies, så tror jeg ikke Olivia har noe som ikke er godt. Nå er jeg sliten etter en utrolig fin dag og gleder meg masse til å krype under dyna. I morgen er det en ny dag med nye utfordringer som jeg gleder meg til å ta tak i. Tenk at det er Mars allerede! Håper alle har en fin kveld.

Continue Reading

Happy monday

Glad mandag fine dere! Er dere klare for en ny uke? Det er jeg! Jeg våknet opp fylt av god energi og er virkelig klar for en ny og spennende uke.  Morgenstunder er noe av det beste jeg vet. Det er så deilig å bare sitte for seg selv, pusle med akkurat det jeg vil, drikke te og høre på stillheten. En ubeskrivelig følelse det virkelig er verdt å hoppe ut av senga for, tiltross for at jeg gjerne vil ligge å dra meg lenge. Dette blir en ny fin uke fylt med studier, trening og flere hyggelige sosiale ting. Jeg skal blant annet på lørdagsrådet med jentene på søndag, det blir stor stas! Lørdagsrådet er et radioprogram som sendes på P3 hver lørdag, hvor et panel med ulike rådgivere løser problemer som blir sendt inn. Nå skal programleder Siri Kristiansen ta med seg en gjeng til det andre teateret og du kan tro jeg gleder meg! Jeg er fastlytter til programmet og en stor fan av gamle podcaster, så dette ser jeg virkelig frem til! Tirsdagen skal jeg møte fine studievenninner til en sen lunsj/tidlig middag på verdens beste Olivia. Jeg savner disse jentene altfor mye, så vi burde virkelig bli flinkere til å treffes oftere. Nå er ikke avstanden alltid så lett, men det handler jo i bunn og grunn mest om planlegging, ikke sant?  Igjennom uken skal jeg også på en mini ferie til Kiel sammen med Daniel, noe jeg gleder meg masse til. Det blir jo virkelig et lite avbrekk fra hverdagen som bare kan nytes.  Vi skal ta båten på 2 døgns cruise, hvor vi får noen timer i land i den hyggelige havnebyen.

♥ ♥ ♥

Akkurat nå har jeg tatt på meg treningsklærne og er klar for å starte uken med en liten økt. Det beste med å trene på mandager er jo at man setter standaren for resten av uken! Har man trent mandag er det lettere å komme seg avgårde utover uken uten at dørstokkmila innhenter deg.  Jeg er så heldig at jeg har blitt invitert til et Yoga event på Elixia Karlsrud i dag, siden de skal åpne sin nye yogasal hvor de skal ha HiYoga. Dette tror jeg blir utrolig spennende, tiltross for at jeg ikke er et yoga menneske. Jeg har en drøm om at jeg skal bli det en vakker dag, men akkurat nå er jeg for støl og utålmodig. Når man skal synke inn i en øvelse og fokusere på pusten, går tankene mine fort over på hvor lenge vi faktisk skal stå sånn fordi det begynner å gjøre vondt… Så hvis det er noen som virkelig BØR trene yoga, så er det vel den stive kroppen min. Det som er fantastisk med yoga er jo at man kan nullstille hode i en hektisk hverdag, samtidig som man bygger styrke og myker opp kroppen. Så det må jo være deilig å gjøre dette noen ganger i uken, kanskje det hjelper mot eksamens stresss? Jeg har jo igrunn tro på mediatasjon i ulike former, så jeg skal prøve å gi yoga en større sjanse fremover. En ting som er sikkert er at det er mye forbedringspotensiale og at resultatene hadde kommet etter flere timer med yoga. Jeg oppdaterer instagram i løpet av dagen, så om du vil følge meg der er det bare å følge min profil @fitnessastrid. Her prøver jeg å spre litt treningsglede igjennom bilder av øvelser, mat, svetteselfies og andre ting. Det er veldig hyggelig om du vil følge meg der. Har dere noen spennende planer for uken? Ønsker alle en strålende mandag, lag dere en fantastisk uke og nyt!

Continue Reading

10 ting jeg vil gjøre i februar

W e l c o m e  F e b r u a r y 

Februar regnes som den siste vintermåneden før våren står for tur, noe som i seg selv er utrolig deilig! Jeg gleder meg til å gå med lette jakker,  se tørr asfalt,  se de første vårtegnene som dukker opp og ikke minst se vårsolen. Likevel er det full vinter utenfor i skrivende stund. Nå har den etterlengtede snøen kommet og gjort alt utenfor vakkert og hvitt. Dette var jo veldig i siste liten, jeg skulle gjerne hatt snøen i hele desember og januar.  Nå som snøen endelig er her tenker jeg det er lurt å benytte muligheten når vi først har den. Hva med å gå på tur i skogen og lage bål? Eller ta en tur i slalombakken eller innover i skogen på langrenn? Mest sansynlig vil vel snøen forsvinne igjen snart, så vi får nyte den så lenge det varer.  Jeg tror februar kommer til å bli en veldig bra måned, men samtidig en måned som kan by på forandringer. Litt trist denne måneden er at jeg skal pakke ned den fine butikken jeg jobber i og ha min siste vakt sammen med et supert team! Vi fikk ikke forlenget leiekontrakten på senteret, så da ble nedleggelse eneste alternativ. Jeg kjenner jeg gruer meg til å levere nøkkelen min og si hade til butikklokalet jeg har tilbrakt mange timer i. Det postivie oppi det hele er at vi vant et reisegavekort i en konkuranse i november/desember, så nå skal vi reise ut på tur et sted i verden. Da får vi en ordentlig avslutning og skaper nye minner. Dette er en gjeng jenter jeg har blitt utrolig glad i og det er ingen tvil om at det har vært en fin arbeidsplass.

· 10 things I want to do this month ·

 1. Jeg vil ha det første jentemiddagselskapet! Hvor hyggelig er det ikke å tilbringe tiden med gode venner sammen med litt god mat? Jentene har som mål å få til flere middagsselskaper i år, så det skal jeg virkelig prøve å gjøre mitt for å få til! Jeg har mange ideer på ting som kan lages, men akkurat nå tenker jeg mest på tapas, taco og en kyllingrett. Det er jo så mye godt man kan lage, så man må nesten bare finne en dato. Kom gjerne med ideer eller en oppskrift om du har noe å dele.
 2. Jeg vil ta kontroll på søtsuget mitt. Etter januar og desember har jeg fortsatt ikke fått helt kontroll på sukkerinntaket mitt. Det å ikke ha helt kontroll (eller rettere sagt mangel på viljestyrke) er litt skummelt. Derfor at jeg startet februar som en måned hvor jeg skal spise veldig lite sukker og fristelser. Det er den eneste måten som funker for meg, altså altså alt eller ingen ting. Hittil har det gått fint tiltross for mange fristelser, så nå gjelder det bare å bite tennene sammen.
 3.  Jeg vil dra på et arrangement på litteraturhuset som omhandler barnsrett til personvern.  Dette er et tema jeg synes er super spennende og tror kommer til å bli veldig aktuelt fremover. Nettopp fordi sosialemedier blir mer og mer vanlig og «alle» deler store og små hendelser fra dagliglivet. Bilder man normalt ville satt inn i et fotoalbum, blir i dag lagt ut på sosialemedier. Hvordan skal man da stille seg i forhold til barn og deres personvern? Det er jo i utgangspunktet ikke lov å legge ut bilder av andre på nett uten deres samtykke og de er for små til å skjønne hva de samtykker til (og eventuelle konsekvenser av dette). Dette tror jeg virkelig kommer til å bli en større debatt i fremtiden når flere av disse barna har blitt eldre. Det er dessuten  ikke alle som er like kritiske til hva som blir lagt ut på internert, men lever i nuet.
 4. Gå en tur i skogen! Jeg har veldig lyst til å ta med meg hunden min og gå en skikkelig runde i skogen. Det er så deilig å gå ute i skogen, det er en helt spesiell ro der. Akkurat nå er det jo så glatt ute at man nesten ikke burde gå ut døra, men jeg skal kjøpe meg piggsko så da er det ingen unnskyldning.
 5.  Jeg vil ha en god musikkopplevelse! The Weekend spiller 19 februar i oslo spektrum og bilettene er kjøpt! Dette tror jeg blir en helt fantastisk opplevelse. The weekend slipper den ene hiten etter den andre og musikken hans har blitt en stor del av min spilleliste. Jeg gleder meg derfor masse til å se han live og synge med på sanger som «starboy», «i feelt it coming», «party monster», «six feet under» og «rockin» sammen med den beste.
 6.  Hvis snøen holder seg vil jeg ut på ski! Det er super hyggelig å gå en skitur, så hvorfor ikke benytte muligheten når vi endelig har den? Jeg har jo vært missfornøyd med at snøen aldri kom i desember, så nå får jeg virkelig benytte sjansen.  Jeg har både lyst til å stå på langrenn og slalom. Det er mange år siden jeg sto på slalom sist, men det er jo veldig gøy! Så satser på at det blir et par turer ut på ski i nærmeste fremtid.
 7. Jeg vil planlegge litt av sommerferien. Noen ganger er det greit å planlegge deler av sommerferien tidlig. Er det et sted man vil dra? En tur man vil gå? Noe som må bestilles eller ordnes? Da kan det veldig greit å være tidlig ute. Kanskje det også kan brukes til motivasjon i en periode man er sliten/lei? Det å ha noe å glede seg til er noe jeg setter stor pris på.  Så jeg skal hvertfall sette meg ned å se på ulike alternativer. Det er jo greit å ikke være ute i siste liten med alt?
 8. Begynne å lese barnerett! Jeg har valgt barnerett som valgfag dette semesteret og tror dette er et veldig spennende og intressant fag! Jeg gleder meg til å ta fatt på pensumboka og sett meg mer inn i dette rettsområdet. Hittil har ikke dette vært en bok jeg har prioritert å lese fordi andre fag har stått mer i fokus. Så i løpet av februar skal jeg ta fatt på nettopp denne boken.
 9. Komme inn i treningsrytmen igjen! Januar var ikke optimal når det kom til trening pågrunn av mye sykdom. Jeg håper derfor februar blir en bedre måned, hvor jeg får fullført flere økter.  Jeg trives virkelig med trening og gleder meg allerede til alle de kommende øktene.  Er jeg sliten/lei en dag kan jeg garantere at jeg er i mye bedre humør etter en treningsøkt. Det å variere treningen litt mer fremover er også noe jeg skal jobbe med, slik at den ikke blir for ensidig. Blant annet har jeg tenkt å svømme i helgen, det er god trening for hele kroppen!
 10. Jeg vil overaske noen jeg er glad i! Det å glede andre er kanskje noe av det beste jeg vet, det gir meg så utrolig mye. Ofte er det bare små ting som skal til for å glede noen, så hvorfor ikke benytte anledningen? Det er så viktig å vise at man setter pris på menneskene rundt seg, både nå og alle andre dager. I februar har vi både valentinesday og morsdag, så dette er en gylden anledning til å gjøre det lille ekstra for noen du er glad i. Jeg skal hvertfall gjøre stor stas på min flotte mor.

Har du noen planer for februar? Ønsker dere alle en super februar med alt dere ønsker!

♥ ♥ ♥

Continue Reading