Hello april

Vipps så var mars over og vi går inn i vårens andre måned. Solen har begynt å varme og akkurat det gjør meg så utrolig glad. Jeg elsker dagene hvor solen skinner og det er god temperatur ute. At man kan vandre rundt i joggesko, med en lettere jakke uten å fryse… Det er luksus! Nå er det to knappe måneder igjen av skolesemesteret og før jeg vet ordet av det er sommerferien her. Dere kan tro det har gått fort, jeg føler skolesemesteret nesten akkurat har startet! Heldigvis er det fortsatt noen dager igjen, men tiden går virkelig veldig fort. April betyr sol som varmer, tørr asfalt, eksamensperiode, at sommeren er rett rundt hjørnet og ikke minst at det snart er påskeferie. Jeg ser virkelig frem til et par dager på hytta sammen med familien, selvom pensumboka også skal få være med på tur.  Slik er livet som student, men jeg skal virkelig ikke klage. Nå gleder jeg meg til alt april har å by på, jeg føler på meg at dette blir en bra måned.

· 10 things I want to do this month ·

1. Feire påsken til fjells! Påskeferie betyr hyttetur med familien, skiturer og masse god mat. Det er så deilig å komme noen dager på hytta, så dere kan tro jeg gleder meg!??

2. Gå på Karpe diem konsert. Jeg har alltid hatt lyst til å høre gutta live og i april skal det endelig skje. Jeg gleder meg til å synge med på sangene av full hals og danse sammen med den beste.

3. Ta andre dose av HPV vaksinen. Visste du at om du er født i 1991 eller senere så får du denne gratis fra 2016 til 2018? Har muligheten til å benytte deg av tilbudet, men ikke tatt den enda vil jeg absolutt anbefale deg å gjøre det. Les mer om vaksinen og hvor du kan ta den her.

4. Oppleve alt Dubai har å by på! Man får kanskje ikke med seg absolutt alt i Dubai på noen få dager, men jeg vil virkelig se og oppleve så mye som mulig på turen. Jeg gleder meg til å besøke nye steder, lære nye ting om kultur og nyte noen timer på stranda. Sol og bading, here i come!☀️

5. Feire bursdagen til min flotte mormor. Jeg er så heldig som har verdens flotteste og snilleste mormor, så da er det viktig å gjøre stor stas på dagen hennes. Jeg håper jeg er like sprek som henne på mine eldre dager, hun er virkelig et forbilde på så mange måter. Jeg tenkte vi skulle gå ut å spise en hyggelig bursdagslunsj, så det gleder jeg meg masse til.

6. Få en god oversikt over skolefagene. Nå som vi har gått inn i april betyr det at eksamene (og sommerferien) er nærmere enn man skulle tro. Første eksamen i rettsosiologi er allerede 3 mai, så jeg skal konsentrere meg om dette faget først og fremst nå. Dermed blir det verken påskeferie eller Dubai uten litt lesing underveis. Det er fint med fri, men skolen kommer alltid først. Eksamensbobla skal inntas for fult!

7. Som alltid skal jeg ha fokus på trening og kosthold denne måneden, rett og slett fordi det gir meg så mye. Kostholdet har sklidd litt ut etter at jeg ble syk etter siste båttur, men nå har jeg begynt å stable meg på beina igjen. Det er fint å komme tilbake på rett spor fordi da fungerer kroppen så mye bedre også. Selvom eksamensstresset begynner å melde seg skal jeg fortsatt sette av tid til trening, det gir meg bare energi og hjelper meg til å koble av i en hektisk hverdag. ?

8. I april vil jeg prøve en ny oppskrift. Det å teste ut nye ting på kjøkkenet er alltid veldig morsomt, men det er sjeldent jeg tar meg tid. Det er så lett å lage det man har laget 100 ganger fra før, men denne måneden skal jeg prøve å teste noe nytt. Det er nok av spennende oppskrifter der ute som jeg gjerne vil prøve. Blir det vellykket skal jeg selvfølgelig tipse dere om dette her på bloggen.

9. Bli flinkere til å blogge. Det er ikke alltid tiden eller fantasien strekker til desverre, noe som igrunn er synd fordi jeg trives godt med å skrive på bloggen. Blogging er en morsom hobby og en fin avkobling fra hverdagen, samtidig som skrivetrening er gull verdt i mitt studie. Vi blir ofte anbefalt å skrive noe hele tiden for å utvikle språket og måten å utrykke oss på. Som jurist er skriving en viktig del av jobben, spesielt på et språk som er forstålig for folk flest. Likevel blir skriving ofte nedprioritert av de fleste til fordel for lesing. Det har blitt lite juss på bloggen så langt, men det er fortsatt fin skrivetrening. Om du har noen ideer til fremtidige blogginnlegg blir jeg glad for en kommentar. Jeg skriver gjerne innlegg, men det å bare «spy» opp innlegg for å publisere noe hverdag er jeg ikke veldig glad i. Det er greit at det er en viss «mening» bak innlegget som skal publiseres. Det å legge ut noe kun for å legge ut er jeg ganske ferdig med, så jeg tar gjerne imot ideer og tips.

10. Starte å sorte sommergarderoben. Jeg tok ned sommerklærne mine i slutten av mars når jeg skulle pakke til Dubai, så jeg har fått en liten oversikt allerede. Jeg ønsker likevel å gå litt nøyere igjennom hva jeg har, så jeg vet hva som eventuelt må kjøpes inn og om noe kan gis bort. Det er fortsatt en liten stund til sommeren, men tiden går så fort så det kan jo være greit å begynne tidlig med denne prosessen. Jeg ønsker meg en sommergarderobe med flere basic plagg jeg kan style på ulike måter til ulike anledninger. Man trenger ikke masse klær om klærne man har kan brukes til flere anledninger.

Hvilke planer har du for april? Er det noe du håper denne måneden bringer?  Lag dere en fin ny måned alle sammen og fyll dagene med glede! ??

Continue Reading

10 ting jeg vil gjøre i Mars

Jeg kan faktisk ikke tro at det er mars allerede! Hvor har tiden egentlig blitt av? Det er utrolig deilig å vite at vi nå har gått inn i årets første vår måned. Tanken på at vi nå har lagt de mørkeste og dystreste måndene bak oss er utrolig deilig! Jeg blir så glad av å kjenne at sola varmer mens snøen smelter sakte bort. Det at det blir lysere gjør meg generelt mer glad og inspirerert til å gripe fatt i hverdagen med ny energi. Det er morsommere å gjøre ting og det er faktisk lettere å stå opp på morningen. Jeg har mange forventninger til mars og tror absolutt at dette kommer til å bli en super måned. Stikkord for måneden er viktige avgjørelser, ny jobb, mye spennende å lære, sosiale sammenkomster og reise. Ikke minst er våren et steg nærmere. Welcome March, i’m ready for you!

· 10 things I want to do this month ·

 1.  Etter at jeg deltok på yogaeventet ble jeg super motivert til å trene mer yoga. Dette er noe min stive kropp og sinn har så godt av! All trening henger sammen, så om jeg blir litt smidigere kan det resultere i at jeg presterer bedre på andre områder. Jeg har alltid hatt en drøm om å bli et yoga menneske en dag, fordi denne treningsformen fasinerer meg virkelig. Likevel har jeg ikke hatt tålmodighet til å drive med denne treningsformen og jeg har heller ikke funnet den spesielt givende. Om jeg blir yogafrelst denne gangen vet jeg ikke, men alle må jo starte et sted eller hva? Jeg skal sette meg litt inn i de ulike stillingene og bevegelsene som utføres først, så kan jeg fokusere på pusten etterhvert. Uansett vil det bli en vinn vinn situasjon. Wish me good luck!
 2.  Jeg starter i en ny butikk denne måneden! Jeg var så heldig at jeg ble flyttet over til en annen butikk etter den triste nyheten om at butikken på ski skulle legges ned. Jeg ser derfor frem til å bli kjent med de nye jentene og ikke minst butikken. Selvom varene er de samme, vil det jo være enkelte ting som er annereldes som rutiner, hvor ting ligger og kundene. Jeg ønsker derfor å lære butikken å kjenne og sette meg godt inn i min nye arbeidsplass. Intrykket av jentene er veldig bra, så jeg ser virkelig frem til å starte å jobbe der.
 3.  Bestemme meg for hva jeg skal skrive om på masteroppgaven. Dette er utrolig spennende, men samtidig litt skummelt. Hvilket fag skal man velge og hvilke tema skal man skrive om? Jeg grugleder meg til å starte på masteroppgaven etter sommeren. Det blir helt klart mye jobb, men samtidig tror jeg det er en spennende (og frustrerende) prosess. Jeg har noen tanker om temaer, men har absolutt ikke bestemt meg. Jeg skal derfor bruke mars på å lande.
 4. Opprettholde den gode trenings og kostholds perioden min. Det er ingen tvil om at jeg trives best med treningsrutiner og gode matvaner, så dette vil jeg opprettholde igjennom mars. Det er så morsomt å teste ut ulike ting på kjøkkenet, så dette vil jeg absolutt fortsette med igjennom mars. Hvorfor skal lunsjen/kveldsmaten kun bestå av brødskiver foreksempel når det er så mye godt man kan lage? Jeg gleder meg til en ny måned med matglede og treningsenergi!
 5.  Le med gode venninner! En jentekveld (eller fem) er aldri feil.  Jeg ønsker derfor å gjøre hyggelige ting sammen med alle jentene mine og er veldig spent på hva denne måneden bringer. Jeg ser for meg filmkvelder, matlaging, skravling, latter, kanskje en tur på kino? Jeg er med på alt. Vi har lenge snakket om å ha et middagsselskap uten at tiden har strukket til, kanskje mars skal bli måneden? Jeg skal se i kalenderen å se om jeg kan finne en dag som kan passe for jentene. På søndag er det lørdagsrådet, noe jeg virkelig gleder meg til. Det blir garantert en morsom kveld hvor latteren sitter løst.
 6.  Sette meg ulike mål igjennom ukene! Det å jobbe mot konkrete mål, er faktisk noe jeg synes er super gøy. Jeg skal derfor lage meg noen ulike mål og delmål igjennom ukene som jeg kan jobbe mot både når det kommer til studier, trening og andre små ting. Å ha slike mål tror jeg både kan være motiverende og effektivt. Kanskje jeg har fått gjort masse når måneden er over?
 7. Gjøre noe spontant! Spontante ting er kanskje noe av det beste jeg vet, samtidig som det er utrolig hyggelig. På mandag fikk jeg foreksempel besøk av Charlotte etter jobb. Vi skravlet i flere timer og laget god mat. Super hyggelig og absolutt ikke planlagt flere dager i forveien. Ofte er det de spontane øyeblikkene som er de beste, alt trenger jo ikke planlegges til minste detalj.
 8. Jeg skal ut i den store verden i slutten av måneden sammen med de fine jentene jeg har jobbet med på Ski. Jeg vil derfor bruke mars måned til å planlegge reisen og sette meg nærmere inn i reisemålet. Gjett om jeg gleder meg til sol og varme!
 9. Denne måneden vil jeg nyte tiden og være mer tilstede. Det betyr blant annet at jeg skal legge mobilen mer til side og være mer tilstedet i øyeblikkene. Enkelte ganger kan ting gå litt på autopilot og vi gjør ting uten å egentlig være tilstedet i situasjonen. Jeg ønsker derfor å stoppe opp, gå en tur, titte rundt meg, være sammen med mennesker jeg er glad i og bare nyte de små hverdagslige tingene. Det er lett å stresse avgårde i en aktiv hverdag, så jeg tror det er veldig viktig å stoppe opp innimellom. Jeg vil derfor prøve å være mer bevist i min hverdag og faktisk være tilstedet både fysisk og mentalt. Enkelte ganger kan jeg være fysisk  tilstede, selvom tankene er et helt annet sted. Typisk situasjoner jeg er stresset eller har mye å tenke på. Når det kommer til mobilen er den en liten tidstyv som fint kan legges vekk innimellom. Det er jo grenser på hvor ofte man trenger å sjekke instragram eller hva?
 10. Glede andre. Jeg vil bruke mars på å glede andre i hverdagen, det gir meg nemlig så utrolig mye. Det trenger ikke være noen store greier, det er ofte bare små ting som skal til. Jeg vil også gjøre noe hyggelig sammen med min flotte mormor.

Hvilke planer har du for Mars? Er det noe du håper denne måneden bringer?  Lag dere en fin ny måned alle sammen og fyll dagene med glede!

♥ ♥ ♥

Continue Reading

10 ting jeg vil gjøre i februar

W e l c o m e  F e b r u a r y 

Februar regnes som den siste vintermåneden før våren står for tur, noe som i seg selv er utrolig deilig! Jeg gleder meg til å gå med lette jakker,  se tørr asfalt,  se de første vårtegnene som dukker opp og ikke minst se vårsolen. Likevel er det full vinter utenfor i skrivende stund. Nå har den etterlengtede snøen kommet og gjort alt utenfor vakkert og hvitt. Dette var jo veldig i siste liten, jeg skulle gjerne hatt snøen i hele desember og januar.  Nå som snøen endelig er her tenker jeg det er lurt å benytte muligheten når vi først har den. Hva med å gå på tur i skogen og lage bål? Eller ta en tur i slalombakken eller innover i skogen på langrenn? Mest sansynlig vil vel snøen forsvinne igjen snart, så vi får nyte den så lenge det varer.  Jeg tror februar kommer til å bli en veldig bra måned, men samtidig en måned som kan by på forandringer. Litt trist denne måneden er at jeg skal pakke ned den fine butikken jeg jobber i og ha min siste vakt sammen med et supert team! Vi fikk ikke forlenget leiekontrakten på senteret, så da ble nedleggelse eneste alternativ. Jeg kjenner jeg gruer meg til å levere nøkkelen min og si hade til butikklokalet jeg har tilbrakt mange timer i. Det postivie oppi det hele er at vi vant et reisegavekort i en konkuranse i november/desember, så nå skal vi reise ut på tur et sted i verden. Da får vi en ordentlig avslutning og skaper nye minner. Dette er en gjeng jenter jeg har blitt utrolig glad i og det er ingen tvil om at det har vært en fin arbeidsplass.

· 10 things I want to do this month ·

 1. Jeg vil ha det første jentemiddagselskapet! Hvor hyggelig er det ikke å tilbringe tiden med gode venner sammen med litt god mat? Jentene har som mål å få til flere middagsselskaper i år, så det skal jeg virkelig prøve å gjøre mitt for å få til! Jeg har mange ideer på ting som kan lages, men akkurat nå tenker jeg mest på tapas, taco og en kyllingrett. Det er jo så mye godt man kan lage, så man må nesten bare finne en dato. Kom gjerne med ideer eller en oppskrift om du har noe å dele.
 2. Jeg vil ta kontroll på søtsuget mitt. Etter januar og desember har jeg fortsatt ikke fått helt kontroll på sukkerinntaket mitt. Det å ikke ha helt kontroll (eller rettere sagt mangel på viljestyrke) er litt skummelt. Derfor at jeg startet februar som en måned hvor jeg skal spise veldig lite sukker og fristelser. Det er den eneste måten som funker for meg, altså altså alt eller ingen ting. Hittil har det gått fint tiltross for mange fristelser, så nå gjelder det bare å bite tennene sammen.
 3.  Jeg vil dra på et arrangement på litteraturhuset som omhandler barnsrett til personvern.  Dette er et tema jeg synes er super spennende og tror kommer til å bli veldig aktuelt fremover. Nettopp fordi sosialemedier blir mer og mer vanlig og «alle» deler store og små hendelser fra dagliglivet. Bilder man normalt ville satt inn i et fotoalbum, blir i dag lagt ut på sosialemedier. Hvordan skal man da stille seg i forhold til barn og deres personvern? Det er jo i utgangspunktet ikke lov å legge ut bilder av andre på nett uten deres samtykke og de er for små til å skjønne hva de samtykker til (og eventuelle konsekvenser av dette). Dette tror jeg virkelig kommer til å bli en større debatt i fremtiden når flere av disse barna har blitt eldre. Det er dessuten  ikke alle som er like kritiske til hva som blir lagt ut på internert, men lever i nuet.
 4. Gå en tur i skogen! Jeg har veldig lyst til å ta med meg hunden min og gå en skikkelig runde i skogen. Det er så deilig å gå ute i skogen, det er en helt spesiell ro der. Akkurat nå er det jo så glatt ute at man nesten ikke burde gå ut døra, men jeg skal kjøpe meg piggsko så da er det ingen unnskyldning.
 5.  Jeg vil ha en god musikkopplevelse! The Weekend spiller 19 februar i oslo spektrum og bilettene er kjøpt! Dette tror jeg blir en helt fantastisk opplevelse. The weekend slipper den ene hiten etter den andre og musikken hans har blitt en stor del av min spilleliste. Jeg gleder meg derfor masse til å se han live og synge med på sanger som «starboy», «i feelt it coming», «party monster», «six feet under» og «rockin» sammen med den beste.
 6.  Hvis snøen holder seg vil jeg ut på ski! Det er super hyggelig å gå en skitur, så hvorfor ikke benytte muligheten når vi endelig har den? Jeg har jo vært missfornøyd med at snøen aldri kom i desember, så nå får jeg virkelig benytte sjansen.  Jeg har både lyst til å stå på langrenn og slalom. Det er mange år siden jeg sto på slalom sist, men det er jo veldig gøy! Så satser på at det blir et par turer ut på ski i nærmeste fremtid.
 7. Jeg vil planlegge litt av sommerferien. Noen ganger er det greit å planlegge deler av sommerferien tidlig. Er det et sted man vil dra? En tur man vil gå? Noe som må bestilles eller ordnes? Da kan det veldig greit å være tidlig ute. Kanskje det også kan brukes til motivasjon i en periode man er sliten/lei? Det å ha noe å glede seg til er noe jeg setter stor pris på.  Så jeg skal hvertfall sette meg ned å se på ulike alternativer. Det er jo greit å ikke være ute i siste liten med alt?
 8. Begynne å lese barnerett! Jeg har valgt barnerett som valgfag dette semesteret og tror dette er et veldig spennende og intressant fag! Jeg gleder meg til å ta fatt på pensumboka og sett meg mer inn i dette rettsområdet. Hittil har ikke dette vært en bok jeg har prioritert å lese fordi andre fag har stått mer i fokus. Så i løpet av februar skal jeg ta fatt på nettopp denne boken.
 9. Komme inn i treningsrytmen igjen! Januar var ikke optimal når det kom til trening pågrunn av mye sykdom. Jeg håper derfor februar blir en bedre måned, hvor jeg får fullført flere økter.  Jeg trives virkelig med trening og gleder meg allerede til alle de kommende øktene.  Er jeg sliten/lei en dag kan jeg garantere at jeg er i mye bedre humør etter en treningsøkt. Det å variere treningen litt mer fremover er også noe jeg skal jobbe med, slik at den ikke blir for ensidig. Blant annet har jeg tenkt å svømme i helgen, det er god trening for hele kroppen!
 10. Jeg vil overaske noen jeg er glad i! Det å glede andre er kanskje noe av det beste jeg vet, det gir meg så utrolig mye. Ofte er det bare små ting som skal til for å glede noen, så hvorfor ikke benytte anledningen? Det er så viktig å vise at man setter pris på menneskene rundt seg, både nå og alle andre dager. I februar har vi både valentinesday og morsdag, så dette er en gylden anledning til å gjøre det lille ekstra for noen du er glad i. Jeg skal hvertfall gjøre stor stas på min flotte mor.

Har du noen planer for februar? Ønsker dere alle en super februar med alt dere ønsker!

♥ ♥ ♥

Continue Reading

10 ting jeg vil gjøre i oktober

W e l c o m e  O c t o b e r

Det er nesten skremmende hvor fort tiden går. Tenk at Oktober allerede er i gang og at vi offesielt kan ønske høsten velkommen. Det begynner å bli kaldere ute og det er påtide å finne frem de tykke genserne og skjerfet i klesskapet. Naturen tar høstdrakten på og bladene får vakre farger.  Jeg elsker å gå ute på høsten når solen skinner, det er så vakkert med alle fargene. Samtidig som  det er fantastisk å tenne lys, krype under teppe med en god bok/serie og en tekopp i hånda mens man hører vinden ule utenfor på kveldstid. Det er ingen tvil om at alle årsstider har hver sin sjarm. Nå gjelder det bare å nyte det høsten gir oss, for før vi vet ordet av det står vinteren fortur. Jeg har ikke de store planer for oktober. Det blir mye fokus på studie, trening, jobb og være med mennesker jeg er glad i. Personlig synes jeg det er veldig deilig å ikke ha de største planene, da blir det jo ekstra hyggelig å se hva måneden bringer. Jeg skal på singing in the rain på folketeateret og det gleder jeg meg veldig til. De har fått god kritikk på forestillingen, så forventingene er høye. Det tror jeg kommer til å bli en veldig fin og hyggelig kveld.

467df46331e3af1e2d360d4aa25b95ba

tumblr_ncf7p4kuce1qznmazo1_500

· 10 things I want to do this month ·

  1. Bli flinkere til å planlegge ukene mine. Tidligere har jeg vært flink til å bruke litt av søndagen på å planlegge kommende uke. Det kan være alt fra hvilke sider/temaer som skal leses, middager som skal lages, treningsøkter som skal gjennomføres, jobb eller andre avtaler. Når man bruker litt tid på søndagen får man automatisk en bedre oversikt over hva kommende uke bringer.
  2. Få en ordentlig oversikt over høstgarderoben min. Jeg har såvidt startet med å pakke vekk sommerklærne og hengt opp høst/vinter klærne.  Selvom jeg er godt i gang, er jeg ikke helt ferdig med det prosjektet enda så dette vil jeg gjerne bli ferdig med i starten av måneden. For hver sesong pleier jeg å gå igjennom klærne mine for å få en oversikt over hva jeg har, hva jeg trenger og hva som kan gis bort.  Med en slik oversikt slipper jeg bomkjøp eller unødvendig kjøp. Det er jo tross alt grenser på hvor mange gensere osv man trenger. Som nevnt tidligere setter jeg pris på å ha noen gode basic plagg av kvalitet i garderoben som kan brukes ved flere anledninger og i ulike kombinasjoner.
  3. Gå til frisøren. Det at jeg kanskje bør klippe meg er noe jeg har tenkt på en stund, men som bare har blitt med tanken. Jeg tenker derfor at jeg burde klare å ta turen innom frisøren denne månden. Jeg har hatt langt hår lenge nå og trives godt med det, men jeg må si jeg vurderer å ta litt av lengden. Kort blir jeg nok aldri, men akkurat nå er håret mitt kjempe langt. Jeg er jo ikke noe spesielt godt til å style det eller sette det opp heller, så hårstrikken pleier å være min reddning. Helst skulle jeg hatt langt hår med fine permanente krøller, men akkurat det har jeg ikke tålmodighet til på morningen. Det å farge håret mørkere brunt har også vært en tanke, men akkurat det tror jeg forblir en tanke en god stund fremover. Det kan bli fint, men jeg som aldri har farget eller stripet håret før er jo litt skeptisk da. Hvis du har noen tips til hva jeg kan gjøre med håret, må du gjerne legge igjen en kommentar. Jeg tar også imot tips og triks på styling av hår og oppsett.
  4. Teste ut nye ting på kjøkkenet. Jeg har blitt en mester på å lage hjemmelagede knekkebrød. Oppskriften har jeg allerede delt på bloggen, men du finner den også her!  Knekkebrødene er super gode og har virkelig blitt en favoritt i familien. Jeg har fått mange kokebøker og funnet flere spennende oppskrifter jeg har lyst til å teste ut, både når det kommer til matlaging og baking. Det å prøve ut nye ting er jo veldig spennende og ikke minst gøy. Plutselig har man en ny favoritt!  Det er sjeldent jeg tar meg tid til å prøve nye ting på kjøkkenet, så det er ofte at det bare blir med tanken. Jeg håper derfor at jeg kan sette av litt tid til matlaging denne månenden, så jeg kan teste litt nye ting.
  5. Jentekvelder! Det er få ting som slår en ordentlig jenterkveld med masse prat og latter. Jeg håper jeg får møtt flere gode venninner denne måneden. Det å se en film, spise god mat eller ta en tur på kino synes jeg høres helt fantastisk ut. Det er så deilig å tilbringe tid sammen med de fine jentene.
  6. Sofakos med en serie eller morsomme filmer.  Jeg håper jeg får sett litt filmer eller litt av en god serie denne måneden. Det er så mange serier jeg skulle ha sett, men som jeg rett og slett ikke har funnet tid til å se. Orange is the new black er en av dem. Jeg har bare sett et par episoder av sesong 1, men synes serien virker bra så langt.
  7. Få en bedre døgnrytme.  At jeg er et nattdyr er ingen hemmelighet. Jeg elsker å være våken på kvelden og kommer meg ofte litt seint i seng. Dette er noe som merkes godt når jeg skal opp dagen etter. Jeg er jo veldig glad i å sove på lik linje med mange andre, men det kan bli litt få timer på øyet innimellom. Jeg vil derfor prøve å bli flinkere på å legge meg denne måneden så jeg får en bedre døgnrytme og mere søvn.
  8. Gjøre noe sosialt med familien. Familiestunder er så utrolig koselige! Jeg har derfor lyst til å finne på noe mosomt sammen med familien denne måneden. Kanskje man kan gjøre en aktivitet man ikke pleier å gjøre så ofte? Eller gå en tur i det fine høstværet? Jeg er åpen for det meste, det viktigste er å gjøre noe hyggelig sammen. En tur på bowling kunne vært veldig morsomt eller kanskje en tur på kino? Jeg kunne også tenke meg å ha en jentelunsj med min fantastiske mormor og mamma. Det er to flotte damer man virkelig kan se opp til.
  9. Komme inn i rytme igjen. Dette er et mål jeg har hver måned, om det ikke er å komme inn i rytme så er det hvertfall å vedlike holde den. Jeg merker at det har blitt litt utskeielser i høstferien og at trening har sklidd litt. Selvfølgelig kan man ikke være like flink hele tiden, men jeg trives best i rytmen min og faste treningsrutiner. Livsstilen min med trening gir meg så mye glede og energi, noe som er fantastisk deilig. Jeg vil derfor sette av tid til øktene jeg ønsker å gjennomføre og komme meg tilbake til gode rutiner.
  10. Skogstur. En ting jeg liker å gjøre om høsten, er å være utendørs i den friske luften. Derfor har jeg veldig lyst til å dra på en god gammeldags skogstur sammen med fine mennesker. Jeg ser for meg at vi lager bål, har med termos med kakao eller varm saft og griller alt fra pølser, pinnebrød og marshmallows. Dette hørtes virkelig ut som den perfekte høstdag! Jeg krysser selvfølgelig fingrene for flotte farger og sol.

Hvilke planer har du for oktober? Er det noe du håper denne måneden bringer?  Lag dere en fin dag alle sammen.

Continue Reading